По 10 автобуса и микробуси влизат в България на всеки час през граничните пунктове „Капъ куле - Капитан Андреево“, съобщи репортер на 24rodopi.com от граничния пункт след вдигането на блокадата. Основно рейсовете с изборни туристи от Турция пътуват за районите на Хасково и Кърджали.
24rodopi.com
Колко автобуса ще пристигнат в
Кърджали до края на седмицата - четете в сряда във всекидневника "24х7 Родопи"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/3/17 17:33

    ОКОЛО 50000 ДУШИ ЩЕ ДОЙДЕМ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/3/17 17:39

    Лошото е че месото го конфискуваха полицаите!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/3/17 17:40

    Е нали КППто беше блокирано?!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/3/17 17:40

    ее Как Влизат бее,,,,Каракачанов не вършиш никаква работа там за какво седите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/3/17 17:41

    Добре сте дошли в бащината кьща!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/3/17 18:43

    Няма нищо лошо.Добре са дошли в родният си край и бащината къща.Аз съм била емигрант и знам какво е.Но съм си идвала да видя Род и Родина,а не да гласувам за този,когото ми наредят продавайки се за 1 парче хляб.Но преди да гласуват нека помислят още веднъж за кого,защото не се знае утре кой ще излезе победител и как ще се завъртят законите.Да не останат от 2 стола на земята.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/3/17 20:15

    Те са наши братя и сестри,майки и бащи и винаги добре сте дошли в родината си БЪЛГАРИЯ......КОЙ им дава право на менте патриотите да блокират Българо-Турската граница....КОЙ...лидерите на измислените патриоти на съд за нарушаването на обществения ред и за насаждане на злоба и омраза в Българското общество

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/3/17 20:38

    Заповядайте заповядайте вина ги сте добре дошли с радост ви чакаме. Чакаме ви по често все пак това ви е родината

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/3/17 21:53

    Sikimi vlizat na chas deset avtobusa.v chas po matematika hodi
    Li ti va prustak takuv zadrusten.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/3/17 22:43

    Kebapce kufte yadohteli oste ot aftogarata yashte piyte ise veselete vatandash

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/3/17 22:44

    Bravo bulgarski patrioti!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/3/17 00:26

    Къде е прокуратурата?

    НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
    Чл. 167. (1) Който чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин пречи на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран или да гласува на референдум или да участва в подписка за произвеждане на референдум, се наказва с лишаване от свобода от една до три години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева.
    Чл. 169б. Който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба от сто до триста лева.
    Чл. 169г. (1) Който образува или ръководи група, която си поставя за цел да извършва престъпления по този раздел, се наказва с лишаване от свобода от една до осем години.
    (2) Който членува в такава група, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/3/17 08:21

    Г-да Патриоти,не търсете вина в хората които от 27 г.са лъгани от нашите политици.Пред изборни обещания за благосъстояние на хората от красиви по красиви,но след изборите кучета ги яли.А що се отнася до автобусния туризъм,това не от вчера,това което го прави сега ПП ДОСТ през деведесетте години го правеше ПП ДПС и тогава и сега всичко ставаше и става със знанието на Българската държава.Така,че не се сърдете на хората,те имат благославията на Българската държава и не нарушават законите на Р.България.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.