„Спасението на България е да направим така, че децата и съпрузите на много от Вас да не търсят своето препитание и бъдеще в чужбина. Нашата отговорност е и да осигурим бъдеще за децата ни  в Кърджали". С тези думи се обърна към 600 дами зам.-председателят на ДПС и втори в листата с кандидати за народни представители от 9-и МИР в Кърджали инж. Хасан Азис.
В хотел „Арпезос" се проведе благотворително дамско парти за събиране на средства за нуждите на дневния център за деца с увреждания „Надежда" и за лечението на кърджалийката Христина Стайкова, която се нуждае от средства за химиотерапия в чужбина. Организатор на проявата бе женската структура на ДПС в Кърджали.
Инж. Хасан Азис поздрави представителките на нежния пол по повод Международния ден на жената – 8-ми март. „Благодаря ви, че сме заедно и ни подкрепяте. ДПС е сила, която през последните 27 години донесе на нашата родина най-важните постижения - членството в Европейския съюз и НАТО и най-добрите икономически показатели", заяви инж. Хасан Азис.
Мероприятието уважиха още кандидат-депутатите от ДПС Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Альоша Синабов, Байрам Байрам и Ахмед Моллахасан. Тук бяха също областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан и общинският лидер на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на общината Мюмюн Али.
„Нека да спасим България на 26-и март с вярното и съвършено число 9, за да върнем децата и мъжете си от Европа", заяви третата в листата Адлен Шевкед. Поздрави към жените отправиха и останалите кандидат-депутати.
 „Тази вечер тук ни събира каузата и благотворителността. За пореден път женското дружество на ДПС показва своята съпричастност към децата в неравностойно положение", заяви председателят на женското дружество на ДПС в Кърджали Сабиха Местан. Тя подчерта, че благодарение на ДПС е запазен етническият мир в страната.
„Благодарение на ДПС всяка една от нас с достойнство, гордост и открито чело може да каже, че аз съм българка, туркиня, арменка. ДПС е партията, която се грижи за идентичността на всеки етнос у нас", заяви Сабиха Местан.
Специален подарък за дамите бяха прекрасни пролетни цветя, които всяка от тях получи от кандидатите за народни представители. Те пожелаха на дамите крепко здраве, лично щастие, любов и разбирателство в семейството, както и много професионални успехи.
Гюнер ШЮКРИ
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.