Кандидатът за депутат от Обединение ДОСТ Шабанали Ахмед подкрепи позицията на Турция в спора с Холандия.
„В страна от Европейския съюз като Холандия, където се наблюдават подобни прояви на насилие показва, че Европа вече се е отдалечила от човешките права и демокрацията”, заяви бившият районен мюфтия на Кърджали и №2 в кандидат-депутатската листа на ДОСТ пред репортер на Анадолската агенция.
„Това, което направи Холандия, не може да се приеме. Няма зачитане на човешките права. Като политик изразявам подкрепата си за госпожа Фатма Бетюл Кая”, каза още Ахмед. Припомняме, че министър Кая, която беше на учредителното събрание на ДОСТ, не бе допусната от холандските власти да участва в митинг в Ротердам за подкрепа на референдум за повишаване правата на турския президент Ердоган.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/3/17 16:10

    Къде отидоха европейските Ви ценности.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/3/17 16:49

    Къде отидоха Европейските ценности?това не е работа на кандидати за Народни представители на ПП.ДОСТ. Господине това ще го питаш на тези 16,те човечета които с изпратени ЕП от Р. В България които в до момента са били в Европейският Парламент.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/3/17 16:55

    БОКЛУК.БОКЛУК.ПОКАЗАХА СИ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ.ИЗМИКЯРИ И ПРОДАЖНИЦИ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/3/17 16:56

    Какво стана с евро атлантическата ориентация на партията? Гнусни ислямисти да ми лап... ...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/3/17 17:14

    Веднъж продал винаги ще продаде

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/3/17 17:17

    Дост е партия на ислямисти и всякакъв вид агенти.НЕ СТАВАТ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/3/17 17:29

    ДОСТ запознати ли са с Конституцията на Р. Турция, според която провеждането на политически митинги и предизборното агитиране в чужди държави е забранено. Закона се прие от АКП, но АКП погазва собствените си закони. За каква демокрация и ценности говорят???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/3/17 17:29

    Брех,че това влечуго може ли да говори български.А ердоган не се отдалечава от човешките ценности нали,турция върви по следите на хитлеристка германия.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/17 18:00

    Холандски сини каски продадоха 8000 босанци, жени, деца, старци на сърбите.... Който е забравил това няма място на тоя свят. Господ, Аллах забавя но не забравя.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/3/17 18:43

    Господин кандидат депутат, че кой си ти, че да подкрепяш или да не подкрепяш решенията на реално демократични държави?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/3/17 18:45

    Ho виждате господа ТУРЦИ че агента Павел си е агент павел и инат като катър комуниста му с комунист защо не той ами имама с узото е направил изявлението..помислете преди да гласувате за агента и другарите му бившите комунисти.. НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/3/17 19:30

    Тази партийка дост е исламистка а ве европейска..Дано тази истина видят и народа ни от Турция от които очакват да гласуват за тях докарвайки с автобуси до България и които турци са светски и вървят по пътя на Ататюрк. . YAZIKLARIM OLSUN DOST PARTİSİNE BİZDE OY VERCEKTİK AMA ŞİMDİ ASLA OY YOK SİZE SATILMIŞLAR .друго какво може да се очаква от агент павел и комунистите му

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/3/17 20:49

    17:17 Не ме разсмивай бе бърчет за какви изслямисти говориш колко от тях посещават редовно джамия

    ОтговорИзтриване
  14. Много олигофрени има в коментарите

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/3/17 21:23

    Nikoy koyto iska BG da bide mirna nyama da glasuva za partiya kato doct!!!!
    Az iskam horata da jiveyat bez da bidat pritisnati ot cujdi strani i islamisti.!!!!!!Dolu dost

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/3/17 21:34

    КЛЕТВАТА ЩЕ ТЕ НАСТИГНЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ! КЛЕТВАТА ! Продажниците рано или късно остават сами!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/3/17 08:36

    Нарушихте сплотеността на турците в България от апетит за власт и пари. За да сте все в центъра на внимание и влияние. Сега каръштърдиствате Европа. Там десетки хиляди нашенци и милиони от Турция си вадят хляба, устройват си живота. Престанете с алчността си. И в Подкова има хора които си печелят парите с честен труд. Ако няма учителско място може и да сеете 10 декара пипер или картофи. Все ще оживеете. Хем ще сте реално по близо до народа. Стига сте се правили на евроатлантик. Сега пък тръгвате да давате акъл на европейци, за да угодите на Анкара! Да ви дават по вече пари, по вече гласове. Все трябва да лавирате, да печелите дивиденти.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен14/3/17 09:27

    DPS kogo podkrepya

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/3/17 09:42

    Конституцияата в Турция забранява политически митинги в чужбина. Когато Турската партия АКП поиска разрешение, Холландия им отговори че на 15 март и те имат избори и до тогава не искат да се прави агетация. Ама не, нали ще събере гласовете от изселниците, не му пука не Ердоган за никого, само и само да стане падишах. И като обвиняват Холландия че не разрешават на турските дипломати да влязат в Холландия ( а между другото могат да влязат но не и да правят митинги същия Ердоган не позволи на посланниците на ДПС да влязат в Турция. В момента в Турция само ДОСТ има право да прави агитация, правят се листи за тези които искат да пътуват да гласуват в България, безплатно и с джобни пари. Но всичко това е една постановка, една пиеса написана от Ердоган. Преди изборите в Холандия се видя че партията ПВВ е със 12 процента по напред от управляващата ВВД. ПВВ при всеки повод казва че махне ислямистите от Холандия и обвинява управляващата ББД че не взема достатъчно мерки спрямо ислямистите/ И сега какво стана. Турските дипломати не ги пуснаха, управляващата партия е 2 процента по горе. Турците живеещи там повече подкрепят вече Ердоган, защото тоѝ трърди че Европа е срещу него, за това не позволяват на депотатите да агетират в Европа. Ердоган много добре знаеше че няма да влезе в Холандия, но по този начин показа на всички изселници че Европа не му дава да прави пропаганда на реферандума за ДА, защото Европа е срещу него, големия лидер коѝто ще направи Турция отново не знам си какво, Абе така ги баламосва всичките шматки че никоѝ не слуша, само си пълни джоба и ръкопляска. Пък ДОСТ в момента е силно подкрепяна от Ердоган и от правителството му.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/3/17 11:23

    Те в Турция се скъсаха да уважават човешките права,айде холан

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/3/17 11:35

    Постоянно се говори за една клетва, а празните обещания на КМЕТОВЕТЕ от дпс !? /това ,че не са записани на камера нима значи ,че народа не помни/
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен14/3/17 12:00

    Винаги съм симпатизирал Холандия и холандците,но в случая Турция е напълно права.Турският външен министър Мевлют Чавушоглу се обадил предварително на холандския си колега за намерението си да посети Холандия и го е попитал удобно ли е преди изборите ако не след изборите.Отговорът е нито преди и нито след изборите не те искаме.Между двете страни има над 400 години дипломатически отношения.Отношението към министърката на социалните грижи беше под всякаква критика,на 30 метра от посолството на своята страна не я допуснаха да го посети,а от другата страна посланиците не ги оставиха да излязат и да посрещнат министърката.Всичко това го излъчиха на живо телевизиите. Мисля че холандското правителство си вкара автогол.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен14/3/17 13:37

    ДОСТ е към ЕНП и ще бъде патерица на Борисов.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен14/3/17 15:09

    За добро или зло все пак това е позиция.
    Някой да знае позицията на другите партии...
    Или на самата държава.
    Всички са се снишили кат бат Бойко и чакат да отмине бурята .
    Адмирации за позицията.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.