Момчилградчани отбелязаха Националния празник на България 3-ти март с поднасяне на венци и цветя пред Мемориал Костницата и с вдигане на националното знаме. Десетки жители и гости на града се включиха в официалното тържество, организирано от общината. Тук беше цялото ръководство на общината, начело с кмета Сунай Хасан и председателя на общинския съвет Юмер Юсеин, общински съветници, служители на администрацията, кметове на населени места.
"Нека на днешния ден сведем чела пред хората, борили се за свободата. Нека всички ние, които знаем какво означава потъпкване на свободите, възпитаваме децата си в дух на хуманност и демокрация, за да бъдат достойни граждани на България, на обединена Европа и на света", каза в словото си кметът на община Момчилград Сунай Хасан.
Много настроение за празника създадоха изпълненията на различни детски групи след официалната част.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Камен Петков3/3/17 17:47

    АТАКА-ПОБЕДА !

    ОтговорИзтриване
  2. zaferiyus3/3/17 19:29

    Екзарх Антим I
    светско име Атанас Михайлов Чалъков
    1816 - 1888 година
    Български екзарх от 1872 до 1888 година
    За разлика от повечето русофилски настроени политици и иереи, Антим I отстоява неизменно българските национални интереси. Когато разбира, че руските империалистически интереси ги застрашават, той подкрепя либералите в лицето на Стефан Стамболов и Петко Каравелов, с които е и дългогодишен приятел. "Вие ни освободихте от турците, чудя се, кой ще ни освободи от Вaс?", попитал Антим I княз Дондуков през 1879 г., на банкет по повод неговото изпращане в Търново.
    Екзарх Антим I
    светско име Атанас Михайлов Чалъков
    1816 - 1888 година
    Български екзарх от 1872 до 1888 година
    "Вие ни освободихте от турците, чудя се, кой ще ни освободи от Вaс?",

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/3/17 20:00

    Gospodin Medtan sa6o beshe tam dane zabravime i ot Gerb i Bsp podnesoha venec

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/3/17 22:35

    Maşallah dani nazar deymesin. Her yerdesin afferim tabi esel. Ve Ecmel,den öyle 🎉🎉😘😘

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/3/17 08:18

    Да, бе! Хуманност и демокрация! Глупости на търкалета. Заглавия, красиви и кухи. Без да помрачим празника ни най малко, длъжни сме че да кажем истината. В живота не правим така. Всеки от алчност и егоизъм иска да уреди своето дете. Виждайки явно, че други по кадърни, грамотни, интелигентни трябва да заемат определени длъжности, позиции в живота си блъскаме напред нашето недоносче. Защо? И кога ще се откажем от този мерак на случайния назван бизнесмен келемето му трябва да учи я за доктор, я за прокурор? Когато келемето си намери достойното място в живота по грамчета мозък и свръх не кадърност тогава ще имаме хуманност и демокрация!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.