Приятели,
Поставени сме пред избор. От този избор зависи настоящето и бъдещето на всички ни.
БСП – Кърджали се явява на тези избори за Народно събрание като отбор, като екип от доказани професионалисти. Листата на кандидатите е балансирана и много силна. Знаците в нея са недвусмислени и категорични в направленията, които за нас са приоритет.
Водачът Александър Симов от самото начало превърна Кърджали в своя кауза. Заяви и показа с делата си, че ще бъде непримирим в нашата битка срещу ДОСТ и всеки друг, който би дръзнал да прокарва интересите на чужда държава в рамките на суверенна България. С достойнство и чест се изправя и срещу останалите опоненти в предизборната надпревара.
В нашата листа не само на думи, а на практика, даваме път на младостта. Неслучайно е моето последно място в нея. На първите позиции са младите хора – символ на честност, професионализъм и родолюбие. Вярата им, амбицията, техният устрем и плам са залог за по-доброто бъдеще на града, областта и страната ни!
Скъпи мои съграждани, Вие сте хората, с които споделям ежедневието на кърджалиеца. Вярвам във Вашата мъдрост и в желанието Ви за промяна. Приканвам Ви към активност в изборния ден с №10 в интегралната бюлетина!
Каузата „Кърджали" си заслужава!
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.