Уважаеми граждани на Кърджали,
Приятели, 
В края на предизборната кампания се обръщам се към вас,  като водач на листата на Реформаторски блок – Глас народен,  за да ви благодаря за подкрепата, която ежедневно ни давате по време на нашите срещи в града и областта.  Решителният момент настъпи и бих искал да ви призова за пълна мобилизация в изборния ден. Само изборът ви на номер 21 в бюлетината ще гарантира участието на автентичната десница и ще представлява в Народното събрание хората, за които борбата с корупцията,  реформата в съдебната система, продължаване на реформите в  образованието и здравеопазването и запазването на икономическия ръст са важни.
В предизборната кампания на Реформаторски блок – Глас народен в област Кърджали успяхме да чуем проблемите на хората. Миграцията на младите, политическия натиск върху администрацията, бизнеса и хората, ниските доходи са проблеми, за решаването, на които ще работим с дългосрочна перспектива.
Модерна администрация, съвременно земеделие, привличане на инвестиции и насърчаване на бизнеса са основни приоритети на Реформаторски блок – Глас народен. Ще постигнем тези цели като работим за:
Увеличаване на полицейското присъствие. Полицай на мястото до 20 мин от подаване на сигнал;
Приемане на антикоруционен закон;
Премахване на търговията в болниците и връщането на медицината в тях;
Увеличаване на парите за образование до 4,5 % от БВП и за култура до 1 % от БВП;
Намаляване на ставката на ДДС до достигане на 18 %
Разгръщане на туристическия потенциал на област Кърджали като алтернатива на тютюнопроизводството е кауза, за която ще работя още от 27 март. Наш приоритет ще бъдат  изпълнение на инфраструктурни проекти в полза на бизнеса и хората. Околовръстен път на Кърджали, като част от скоростен път Стара Загора – Хасково – Кърджали - Маказа. Спирането  на политическия натиск при назначенията в администрацията, независимо дали натискът идва от ляво дясно или центъра.    
В неделя, изборът не е само за партия или коалиция. В неделя, изборът е цивилизационен. България избира между продължаване на реформите или лъжата и левия популизъм. С номер 21 и Реформаторски блок – Глас Народен България избира евро- атлантическите ценности и демокрацията.
Реформаторски блок – Глас народен е единственият гарант за това, да не се върнат БСП и ДПС на власт.
Не на последно място искам да благодаря на всички, които участваха в кампанията ни. Хората, които работиха неуморно и показаха пътя за това как автентичната десница ще спечели мандат в Кърджали. И най – важното гласувайте. Гласувайте, за да не решава друг нашата съдба. Подкрепете ни с номер 21 за Реформаторски блок  – Глас народен.      
Денислав Генчев
Водач на листата на Реформаторски блок - Глас народен за област Кърджали
Купуването и продаването на гласове е престъпление


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.