„Пред ДПС и пред всички избиратели стои въпросът за общата отговорност за избор на политически партии, които защитават интересите на всички български граждани и  се борят за човешките права и свободи. ДПС си остава незаменим фактор в българската политика,  гарантиращо правата и свободите в условия на зараждащ се национализъм и радикализъм в страната и в света”. Това заяви зам.председателят на ДПС и кандидатът за народен представител от листата на ДПС в 9-ти Многомандатен избирателен район в Кърджали инж. Хасан Азис по време на предизборни срещи с жителите на кърджалийските села Кобиляне, Бойно и Македонци. Той направи обиколка в района заедно с кандидат-депутатите Байрам Байрам, Ахмед Моллахасан и общинският лидер на ДПС в Кърджали Мюмюн Али. На всички общоселски събрания  инж. Хасан Азис запозна присъстващите с предизборната платформа на ДПС и визията на партията за Спасението на България.  Основното му послание бе единството и заедността на партията, като гарант за устойчивост в нестабилната българска политическа система.
В изказванията си кандидат народният представител от листата на ДПС в 9-ти МИР и лидер на Младежко ДПС в Кърджали Ахмед Моллахасан заяви, че още от самото си учредяване ДПС е залагал на младите. „ДПС е първата партия, която създава младежки структури, защото ясно осъзнава, че ако младият човек не е включен  в процесите, когато се вземат решения, а само в изпълненията, то води до неинтегриране в обществения процес. И за това младите хора, трябва да бъдат включени във взимането на решения, ако искаме  в бедещето да го разпознаваме. Защото, ако младите не са част от това, което правим ние в момента, няма да разбираме техния свят, който ще съградят. С тази листа ДПС показва, че съгражда бъдещето на нашата страна заедно с младите”, заяви Ахмед Моллахасан.
Кандидат-депутатът и областен лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам  отбеляза, че демографският срив, младежката политика и съживяването на българската икономика са от първостепенно значение в политиката на ДПС.
„ДПС е единствената партия, която може да повиши доходите и да се справи с бедността и безработицата, да задържи младите хора да останат в региона и в страната и да създаде предпоставки за завръщането в родината, на тези, които са на гурбет”, заяви Байрам Байрам.
Общинския лидер на ДПС в Кърджали и зам.кмет на общината Мюмюн Али подчерта, че сега ДПС е готов за избори повече отвсякога. „Нека на 26-ти март всеки от вас да излезе и да гласува за №9 в интегралната бюлетина за нова България, за това хората да остават, а да не си тръгват, да живеят и работят в България”, заяви Мюмюн Али.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Гюнер Шюкри

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/3/17 21:46

    DOST v Gluhar podkupva horata

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/3/17 00:36

    ЗАЕДНОСТ,такава дума в българският език няма,извинети вие пък не сте българи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/3/17 07:47

    Какво става за изборите ще се разбере на 26,03 едни и същи стари хора са в събранията на ДПС И ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/3/17 12:05

    На думи сте много силни, но в действията Ви виждаме друго..............

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.