Разбрахме посланието на десните избиратели. Още преди изборите за нас беше ясно, че само единна Десницата може да даде представителство на десните хора. През цялото време от РБ призовавахме за единство. За съжаление, хората, които споделят нашите виждания, бяха объркани от разцеплението, предприето от бившите наши колеги, и това доведе до слабите резултати на всички ни. Това коментира Денислав Генчев, водач на листата на РБ в Кърджали в отминалите предсрочни избори.
Според Генчев, сега е време за анализ и нов разговор за бъдещето на българската Десница, в който личното его и тесните партийни интереси трябва да бъдат загърбени и да се върви към консолидация.
В Кърджали резултатите на РБ бяха под очакванията ни. Благодарим на всички, които ни подкрепиха и си даваме сметка, че за да получим подкрепа в областта, трябва да работим с дългосрочна перспектива, каза още Генчев.
Следващото Народно събрание и следващото правителство трябва да продължат реформите в съдебната система, образованието и здравеопазването.  Трябва да проведат реална борба с корупцията и да приемат антикорупционен закон, да въведат машинно, а след това и дистанционно електронно гласуване, което да гарантира честен изборен процес, изброи той и добави, че управлението е длъжно да гарантира безусловно евроатлантическата ориентация на България. Ако всичко изброено не се случи, това ще доведе до нашата негативна оценка за управлението, категоричен бе Генчев. Това, че не сме в парламента не означава, че няма да сме коректив в дясно. Ние ще отстояваме приоритетите, за които дадоха доверието си десните избиратели, каза още Денислав Генчев.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Пилота1/4/17 09:46

    А разбрахте ли че в кърджали парашути не се отварят

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/4/17 13:17

    Не може с нереализирани 25-годишни кандидат-депутати да спечелите избирателите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/4/17 13:47

    Ако искате да сте в парламента се събирате всички десни без Герб и правите коалиция РБ ДА БЪЛГАРИЯ НПСД ДОСТ МОСКОВ ВОЛЯ И ТН И ПРАВИТЕ ЕДНО НОВО НАЧАЛО

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/4/17 13:49

    Избори само електронно както в НОИ И НАП всички имат ПИК код с този код или нов код да имат да гласуват за изборите и тогава ще има милиони спестявания Няма да има изборни секции където се хвърлят ужасно много пари

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/4/17 19:07

    Ново начало ,но какъв ДОСТ бе,ало...чакайте да ви гласуват.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/4/17 00:32

    dost ste bide nay haresanata partiya ne samo v kirjali ami syala Bilgaria

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.