„Асфалтът е изрязан, а няма кой да бачка, вече осми ден! Елементарни кърпежи, които изискват елементарни усилия. Режеш и полагаш веднага, но не! Тук най-елементарните сме ние, които трябва да понасяме всичко случващо се!", се казва в писмо до 24rodopi.com от изнервени кърджалийци.
Шофьори ни пишат, че още миналия четвъртък участъци по пътната мрежа във „Възрожденци" са били подготвени за асфалтиране, но оттогава са останали единствено острите ръбове по настилката, които са „радост" за гумите. Като бонус има и пропадане на пътя до шахта под блок „Златен лист". „Защо все ситуацията трябва да е „Не`ам нерви!"?", питат кърджалийци.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/17 12:45

    Защото са тъпаци тези който ги кърпят драги съграждани а ние ги траем ,нима не знаят колко дупки могат да изрежат и закърпят за един ден ааа какво им пречи днес да одрежат 20дупки и веднага да се запълнят нищо не пречи но нали трябва да ни е гадно да си трошим колите и да хабим нерви ЕТО ЗАРАДИ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ НЯМА ДА ОСТАВАТ МЛАДИ ХОРА ТУК ама на кого ли от управляващите му пука

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/17 13:39

    4akat da zavali 6toto asfalta e na vodna osnova,polagat sled 2 meseza pak i taka vinagi nov asfalt i nai ve4e ima zaetost na rabotna raka.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/6/17 14:21

    Къде сте се разбързали бе, безтуй като го направят, след 10 дена ще започне пак да се разбива.Вижте местата, където кърпиха скоро, всички шахти потънаха, скоро и ще пропадне и асфалта. Абееее, далаверите им нямат край.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/6/17 14:49

    Чакат да се запълни с кал или друга мангалска мръсотия и след това ще вземат парите за свършена работа .27години е така

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/6/17 19:43

    Закърпиха дупките по ул."Райна Княгиня",а по тротоарите оставиха отпадъците от парчета асфалт, камъни, чакъл и пясък,които пречат на пешеходците и майките с колички!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/7/17 21:56

    Какво се оплаквате бе, нали вие от ДПС си гласувате за кмета? Сега ревете за асфалта. Аз пък съм учуден как така се отпуснаха толкова много пари за кръпките по града? Мисля че е по добре всяка година да се взимат улици за 100 % ремонт по предварителен график. Кръпки на парче не е ремонт!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.