Областният управител Никола Чанев разговаря с директора на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов във връзка с рязкото увеличаване на транзитния трафик през Кърджали в началото на лятото. Двамата се договориха да бъдат въведени строги мерки за контрол на движението, превенция на ПТП и гарантиране безопасността на гражданите в пиковия туристически сезон. На ключовите кръстовища в града и особено по протежение на най-натоварената пътна артерия – булевард „Беломорски", по който преминават колоните с румънски туристи към „Маказа", ще дежурят пътни патрули, които ще регулират трафика.
Граничните власти отчитат 25 на сто повишение на потока от наши и чужди туристи към Гърция, което натоварва изключително много основните пътища в областния град. „Правим всичко необходимо да облекчим ситуацията, мобилизирали сме ресурсите на КАТ – Пътна полиция, но едновременно с това съзнаваме, че генералното решение е изграждането на околовръстен път и работим усилено за реализация на проекта", коментира Чанев. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/6/17 13:55

    полицаите да пишат актове за нарушенията, не да си затварят очите от мързел, градът е луднал от "шофьори" идиоти и дрогирани такива да въртят гуми.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/6/17 14:00

    Крайно време е да се направи околовръстен път за хората пътуващи за Гърция.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/6/17 15:15

    Полицаите не са решение на проблема. Околовръстно, Околовръстно и пак Околовръстно. Града се пука по шевовете, но ние избираме депутати за какъв чеп са.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/6/17 15:37

    А когато спират румънците на спирката на автогарата за банички защо не ги санкционират. Може би езикова бариера или страх.....срамота

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/6/17 18:14

    Отворете бул.България,това ще облекчи поне движението в града!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/6/17 18:22

    Проблемът с трафика ще става все по голям. С полицаите на всеки километър няма да се реши проблемът.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/6/17 18:31

    Околовръстно ще има само Ако Ердоган реши да пуска бежанци за Европа...хахахаа...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/6/17 18:54

    Не по кръстовищата на Кърджали. Изкарайте КАТ по пътя за Маказа. Иначе само ще имитирате дейност и бля,бля. Скоростните отсечки, неправилното изпреварване в колона става извън града.
    Чанев, стегни го малко този Бакърджиев, де.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/6/17 19:13

    Ogranichenie na skorostta do 20 km v jilistna zona i kameri za globi...snimkite v mediite..tova e ...kasata na kmeta palna s pari...dresurani lubezni shofiori...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/6/17 20:35

    Не на всички кръстовища а на всички сянки е правилното

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/6/17 23:48

    Katadjii na vseki kilometar... kef...s vodni pistoleti...i frappe....za osvejavane na bg turistite...;) nerde gidelim efendilar?! Kavala gidelim...;) gule, gule...;)

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/6/17 23:49

    Oblekchenie...kef...v 21 vek...;)

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/6/17 09:13

    Околовръстен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/6/17 10:11

    И децата в Кърджали вече разбират ,че нещата ще се оправят само ако има околовръстен път.Да се чуди човек що за мозъци са започнали да строят пътя за Маказа , без предварително да помислят за обезопасяването на града - за околовръстен път. За това се мисли предварително, а не когато пуснете джигитите да препускат през града!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.