За първи път след парламентарните избори у нас, Централният съвет (ЦС) на Движението за права и свободи ще заседава на 3 ноември в столичен хотел, разкриха за 24rodopi.com от ДПС. Дневният ред все още не е раздаден, но една от точките ще бъде анализът на постигнатото от ДПС на 26 март. 316 976 души (9,24%) подкрепиха партията на парламентарния вот.
209 са членовете на ЦС на ДПС.
Националният съвет на ДОСТ пък ще се събере утре – събота, 28 октомври, в хотел край Пловдив. Партията, която напоследък се раздира от скандали, включително има и изключени местни лидери, ще направи анализ на организационното състояние и ще очертае стратегия за по-нататъшната дейност.
24rodopi.com
Четете в 24rodopi.com:
Наглите и пачките! 2. Групата на Шабанали и монтьорите на джамии (тук)
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Дълго очакваното от НС на ДОСТ е.
    1.Оставката на Лютви Местан и на неговото място да бъде предаден на Хафизов.
    2. Оставката на Мехмед Ходжа като временно изпалняващ длъжноста председател на Общинския съвет и назначаването на лице като Шабанали Ахмед, Сунай Мустафа или Адем Шабан като председател на Общинския съвет Кърджали.
    3. Офисът на ДОСТ в Възрожденци да почне да работи за създадената цел, да се забрани дейноста КАФЕ-ИНТЕРНЕТ БЕЛЕШ БЮРО.
    4. Писмено извинение към организаторите на Мевлида на 21 октомври които беше отнет от тях по Неморален начин и беше превърнат от местан в гавра с цивилните жертви през Балканската война.

    ОтговорИзтриване
  2. Достманите очакват на 28 да се случи чудо Нечуто.
    Нема как.
    Точка 1. ОРГИ-НИТЗАЦИОННИ.
    Местан ще говори така.
    В името на нашите семейства и близки пътят е интернационален, прибегнахме към рационални методи но квантовата теория не допуска контролиращо око и това довежда до изходна позиция.
    Дългоочакваното не е свършило и очакването се очаква в най скоро време да даде очаквания резултат.
    Продължаваме жонглирането с материалното, кой има да взима може и да вземе, кой има да дава може и да не дава.
    Точка 2 РАЗНИ.
    Отчет за ползи и поуки от елиминирането на Рашит Шогун Сан.
    Поуки, никога да не се допускат в дост местан бирлик анти дпс сарски Шогуну като Рашит Шогун Сан.
    Ползи , преговорите с великия доктор професор заслужил съратник на Павел негово величество амет доган напредват с три напред три назад, но с наложеното от местан Сапуку на Рашит Сан преговорите от едно напред две назад взеха нов обрат.
    Местан прави пълен отчет за Бариш Мевлиди които дадоха на 21 с присъствието на огромен контигент от 34 души, присъстваха всички Бейлербейи на дост и няколко заблудени ялами.
    Местан със сължи на очи обяснява как научил за заговорниците за Мевлид в името на цивилните жертви по време на Балканската война и как той лично е поел риска да открадне Начинанието и заповядал на генерала без армия зюффетин да организира да направи БАРИШ МЕВЛИДИ.
    Точка3.
    На всяка цена продължение по пътя на ДИАЛОГ които може би след 227 години да отвори пътя на местан бирлик оод към парламента преминавайки от спалните в САРАИТЕ.
    Точка 4.
    СТРУКТУРИТЕ ДА ДУХАТ СУПАТА.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/10/17 20:52

    Страхотен си Зафер ага ! Казваш самата истина, ама електоратът отива при тези които са го мачкали, преби и е..ли ! Голяма работа си ! Понеделник идвам в Момчилград при теб да си купя зимни гуми и да си поговорим за ООД-тата

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.