„Уличните лампи край стотните блокове във „Възрожденци" не спират да светят през деня. Вечер пък е пълен мрак и едва стигаме до входовете. Докога ще продължава това и кой ще плати този път тока, защото ние не желаем", се посочва в гневно писмо от жители на кърджалийския квартал, изпратено до редакцията на 24rodopi.com.
Подобни сигнали има периодично и от други квартали в града. От фирмата за поддръжка пък посочиха, че по този начин служителите установявали „телата, които се нуждаят от подмяна или ремонт".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/10/17 14:28

    Абсолютни глупости са това, че по този начин се установяват телата за подмяна!!!
    Та това е така от около два месеца?!?!?
    Писъл съм и друг път коментари по тази тема, които не бяха публикувани.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/10/17 14:40

    На бул. Христо Ботев в отсечката от магазин Виденов до Бензинстанцията не работят също нощем.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/10/17 16:09

    Кърджали градът който е изоставен.
    Обиколете града и ще видите мизерията.!!!
    Кмета сляп ли е??не разбира се просто не му пука.Сега избори няма.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/10/17 19:19

    Боже що общината спи.Глупава пабата

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/10/17 21:14

    Абе... вие от Възрожденци направо сте побъркани! Има квартали на Кърджали, където нито денем,нито нощем имат ток... Пълен мрак по всяко време! А вие все пак имате осветление, макар и през деня... Не ви ли е срам, вместо да се радвате, ревете... Я си гледайте работата...

    ОтговорИзтриване
  6. И този сигнал го подадох аз и преди 8 месеца пак побликуваха мой сигнал за същото и тогава отговора на хасанчо беше същия, еба....х Мама му осем месеца ли ги проверяват , ако искат гражданите да им ги посочим и по бързо да ги подменят,( не работещите крушки). Иначи благодарности на родопи, че реагира мигновенно на сигналите на гражданите.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/10/17 06:57

    До ког аще чакаме Беломорски да светне?Така беше и миналата година.С фенерчета ли ще тръгнем пак,иде зима.Къде е кмета ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/10/17 16:45

    Moga da pisha zashto e taka, no rodopito niAma da publikuva komentara,niama profilaktika ,samo dulgove

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.