В деня на откриването на българското европредседателство трябва да разберем, че сме националният отбор на България, заяви председателят на НС Цвета Караянчева.
В деня, в който България официално поема Председателството на Съвета на ЕС нека си дадем сметка, че ние сме националният отбор на България и нашите действия и послания, които излъчваме ще формират нагласите на европейския елит. Това каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в началото на пленарното заседание, съобщават информационните агенции.
Третата пленарна сесия на 44-тото Народно събрание започна с химна на Република България и този на Европейския съюз.
„Нека си пожелаем конструктивизъм, чувство за общност, повече резултати и по-малко проповеди от парламентарната трибуна“, заяви още Караянчева.
„Да погледнем на европредседателството не като фон за ляв или десен популизъм, а като повод за сближаване, не за противопоставяне. Да загърбим вродения си нихилизъм, агресивно отрицание, солисти търсят в операта - българският парламент е крайно време да се държи като добре сработен оркестър“, посочи Цвета Караянчева.
„В първия парламентарен ден от новия политически сезон Ви поздравявам с настъпването на новата 2018 година. Пожелавам Ви здраве, разбирателство, консенсус, доверие и повече продуктивни дебати и сближаване на позициите по ключовите за страната ни въпроси“, заяви председателят на парламента и пожела на депутатите новата 2018 година да бъде доброплодна и благопреуспяваща.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/1/18 13:15

    Караянчева, това ще се случи когато вие, бандитите от ГЕРБ окончателно бъдете ликвидирани от българската политическа сцена!Орезилихте България с простотията си, с некадърността си и крадливоста си!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/1/18 13:22

    към предния:
    Спомни си Жан Виденов и се питай защо народът за трети път гласува мощно за ГЕРБ.
    Питай някой ясновидка дали е честен да речем Румен Овчаров, Сергей Станишев, свинаря Гергов....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/1/18 13:28

    всички са от едно котило МАФИЯТА. народът винаги ДУХА СУПАТА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/1/18 13:34

    На 13:22 ! Във всички случаи преди Герб /2009 г./, се живееше малко по-добре! С малко може би, но по-добре! Що се отнася до "мощното гласуване за ГЕРБ"! Бандитската партия на последните избори получиха 17 % от гласовете на имащите право на глас в България! А останалите 83 % !!! Останалите 83% гласуваха за други партии или не гласуваха!Това ли ви е МОЩНОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ГЕРБ! Вие или сте наивник, или сте тъпак, или сте добре платен от гербаджиите ТРОЛ! Няма вече наивници сред българите, господин ТРОЛ-е! При задаващите се предсрочни парламентарни избори именно тези 83% НЕДОВОЛНИ, ПСУВАЩИ И РУГАЕЩИ ГЕРБАДЖИИТЕ И ПЕРСОНАЛНО БОРИСОВ, ЩЕ ПОМЕТАТ ТАЗИ БАНДИТСКА, КОРУМПИРАНА, КРАДЛИВА ПАРТИЯ! Краят им идва!Заедно с вас, троловете!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/1/18 13:57

    Дуета Веселин Маринов, Цветан Цветанов е супер

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/1/18 13:57

    На такъв Народ, такива Управници, събудете се вече, нема Наши и Ваши, има само НАРОД...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/1/18 14:34

    Цветето освен от железа, взе да разбира и от музика.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/1/18 15:16

    Да бе ,да при ГЕРБ се живеело по добре, имах чичо ,който казваше,че бай Тошо е измислил галошите ,щото преди това имало цървули,абе пич каква ти е ползата от мутрите,само не казвай,че таблета е измислил Бойко,не виждате ли какви некадърници и милиционери и деца на милиционери са на власт

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/1/18 15:56

    Националния отбор на крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/1/18 21:15

    Дали има НАРОД не знам, но че има ПЛЕМЕ вече ЗНАМ ! Племе от далета.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.