„Защо на водачите на МПС, граждани на България, им е забранено паркирането на кръстовища и на пешеходни пътеки в Кирково, а гърците не ги закачат за същите нарушения?  Преди ден на един от нас му написаха 50 лева глоба за паркиране, подобно на това, което виждате на снимките. Местния водач го глобяват, дошлия от Гърция – не. С какво са повече от нас комшиите?“, питат в писмо до 24rodopi.com жители на Кирково.
Според тях са зачестили случаите на санкциониране на местни водачи на МПС и толериране на гръцките нарушители. „В Комотини ние дори не смеем да си помислим да бъдем нарушители“, допълват местните.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/18 22:06

    Zashtoto,te ne sa registrirani v balgarskata sistema.I nemoje da im se ostavish fish(uvedomlenie globa)trqbva da se globqvat na mqsto i da im se vzemat knijkite,i da hodqt sushtiq den da go platqt i prez tova vreme nachalnika na suotvetnoto RPY,trqbva da izdade nakazatelnoto postanovlenie v rabotno vreme...A na snimkata se vijda che e sled 17:30vecherta.Koi bi izkaral nachalnika v 20,30 za nakazatelno postabovlenie i nqkoi da otvori banka da blati Gruka globata.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/2/18 23:48

    Защото нашите тъпанари не знаят друг език освен бг

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/18 00:14

    В Кирково полицията ги дели на гърци и останали като недосегаемите са гърците. А в чорбаджийскосе делят на помаци и останалите като недосегаемите са помаците. В Кирково не ги закачат за да пълнят джоба на двама трима бизнесмени. Хора разберете полицията си върши работата защото на тях точно това им е наредено, да не закачат определени хора. Но на изборите да знаете гърците нямат право на глас и недейте да идвате на нашите врати.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/18 09:02

    Кирковчани разберете че делене е имал и ще има!!!!! Ще речете ама как?? Вие досега да сте недоволствали че в Кирково или района там как яко дебнеха само турците от бенковския край??? Неее!!! Ами на всяко нещо му идва края , крайно време е и вие да плащате нещичко за хазната,, А що се касае за гърците те са гости не е красиво да ги закачиме, с глобите съставени на хората от с. Бенковски """ гърбетчиите""" е построено Кирково ,,, включително и колко данъци за колите плащаме в Кирково идете и питайте общината,,,,! Защо Кирково расте а с. Бенковски от ден на ден се превръща в Никарагуа ??? И всичкото отгоре на това имате нахалството да недоволствате да не плащате глоби!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/2/18 09:11

    В Кирково няма полицай, който може правилно да състави АУАН на чуждестранно лице.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/2/18 10:53

    В с.Бенковски ни спукват от фишове, само да си паркирал там където не трябва и си станал вече техен клиент. В последно време взеха да идват и от с.Чорбаджийско полицията при нас, тя да ни турмози.Не знав до къде ще стигнат нещата с тези глобявания. Трябва да се вземат мерки, хора идват избори събудете се.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/2/18 11:01

    до 18/2/18 22:06
    Я отиди в Гърция наруши правилата пък да видим ще те пита ли някой колко е часа. Ще ти свалят номерата и се оправяй

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/2/18 11:07

    До 09.02 а ние като идем в гърция престъпници ли сме? Защо ни глобяват и плащаме тол такси?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/2/18 11:23

    Така ще е като само помаци стават полицаии в Кърджалийския регион ,не знаят чужд език как ще им напишат глоба ?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/2/18 12:02

    Slojete snimki i video otgovor na kirkovskite policai tuka...:-)

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/2/18 12:05

    Chok matematiklar i injenerlar var v kurkovo, a nemat parkingi i automati za narkomesta...vai, vai...chok bulgaristan problem...

    ОтговорИзтриване

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.