Собственици на земи в община Кирково обжалват паричните обезщетения, които получават за преминаването на газовия интерконектор България-Гърция през техните терени. Това е причината процедурата все още да не е приключила.
„Отчуждителните процедури почти приключиха с редки изключения, където има обжалване за оценките на имотите. На някои хора им се струва, че обезщетенията са ниски. Те са си в правото да обжалват. В почти всички случаи има завишение в цената на земите от страна на съда“, твърди пред радио „Кърджали“ заместник-кметът на община Кирково Тасим Хадживейсал.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/2/18 08:33

    Kakto plastame mesecen naem pari za tok za voda neka na tezi hora da I'm se plasta ne Edna suma a Te sami Kato sobstvennisi da SI opredelyat mesecen naem ako ne I'm otirva da tarsyat drug koridor

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/2/18 08:48

    Този Хадживейсал пък от какво разбира. За това ли го изгониха от социалното , поземленото.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/2/18 09:19

    От къде се доплаща разликата до цената определена от съда?./общината или фирмата очуждител/

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/2/18 14:51

    Хахаха, алчните задници награбиха земи покрай пътя , предимно по втория начин , с компенсаторки , купувайки най-често земи на хора дето са в Турция и не са си потърсили нивите, а сега като дойде техния ред да ги прекарат ревнаха. Аланкоолу , в България е така, днес прекарваш другите и си бей , ама утре тебе ще те прекарат, щото има и по-големи от тебе , хахаха , лапнаха дългия политическите "другаре"...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/2/18 19:50

    Урааа! Газопровода ще минава през Момчилград. Ще светне на всякъде. Всички ще минаваме на газово отопление. Край на дърва, въглищар брадви, резачки, пепел и всички други неудобства.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.