1203 автомобила попаднаха в операция по линия на ТИСПОЛ в област Кърджали, съобщиха от полицията. Тя е била проведена в периода 12-18 март с акцент върху използването на обезопасителни средства по време на движение – колани, системи за деца, каски. В проверките на пътните полицаи попаднаха 1203 автомобила, от които 750 са били с пътници на предната седалка, 380 с пътници на задните седалки, в 70 от случаите са били превозвани деца. Проверени са и 3-ма мотористи. Констатираните нарушения на Закона за движение по пътищата са 45. 32-ма са водачите, които не са използвали обезопасителни колани, същото нарушение са извършили 2-ма пътници на предната седалка и 1 на задните седалки. Съставени са актове за установените административни нарушения по ЗДвП.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/3/18 16:02

    Info tablica, diagrami s proizvodstvoto na elenergia v vodnite centrali na regiona po imena na centralite, meseci, godini, kolichestvo, za vatreshnia pazar, za iznos, prihodi v bg budjet po meseci, godini i za kakvo sa poharcheni tesi pari, finmin goranov?! Broi zaeti bg grajdani i vidove na profesionalistite tam...?! Poddrajka, modernizirane?! Info!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/18 07:18

    Преди нямаше толкова спиращи а сега зад всеки ъгъл патрулка.?не разбирам?-за запълване на дупките от глоби.или нарочно изнудване на турския етнос в кж.е това.?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.