„През годините Движението за права и свободи винаги е била най-близката партия до потребностите на българските граждани независимо от принадлежността им към различни групи. За пореден път подчертаваме, че в това число са и хората от малките населени места, които продължават да търсят чуваемост на своите проблеми, чрез нас“, заяви на разширеното заседание на общинската организация на ДПС в Черноочене Адлен Шевкед – народен представител от Кърджалийски многомандатен избирателен район.
На срещата присъстваха лидерът на областната структура на ДПС Кърджали Изет Шабан, председателят на Общинския съвет и на общинското ръководство на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер, кметът на общината Айдън Осман, Председателят на общинската структура на Младежко ДПС Ферхад Ферхад, членове на общинската структура на партията, председатели на местните съвети и кметове на кметства и други.
Общинският лидер на ДПС г-жа Бедрие Газиюмер информира, че във вторник е учредена нова местна структура в село Драганово на Женското дружество на ДПС, където учредители са над 50 дами. Направи и обобщен анализ на проведените общи събрания на местните структури по населени места.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман подчерта, че през годините не са изгубили пряката връзка с хората от района. „През годините ДПС винаги се е отнасяло с разбиране към проблемите на всички населени места. Никога не делим нуждите на жителите по признаци. Вярвам, че искрените чернооченци отчитат нашите усилия“, отбеляза Айдън Осман.
Председателят на Областния съвет на ДПС Изет Шабан заяви, че чернооченската организация е една от най-единните и сплотени, и не само в област Кърджали.
Припомняме, че на последните парламентарни избори ДПС в Черноочене постигна първи резултат, със смазваща преднина пред останалите политически сили. За ДПС на 26 март м. г. в община Черноочене гласуваха 3 820 души.
По време на събранието беше обсъдена актуалната политическа ситуация в региона и страната, дискутирани бяха въпроси от различен характер и се предложиха решения на проблемите в населените места.
Исмет ИСМАИЛ

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/3/18 08:34

    Но крайно време е да се сменят вечнитеее местни феодали...все пак сме страна членка на ЕС,а не да се кара по модела на режима в Пхенян

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/3/18 09:00

    Каква сплотеност бе. Присъстващите са почти всички малки кметчета на ясла и деца на агенти-доносници. Иначе комсомолската секретарка се прави на нещо и има за какво, защото тя е и с допълнителна професия.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/3/18 09:18

    Много е добре, че Председателят на Обласният съвет на ДПС в Кърджалийско, Изет Шабан е тръгнал и из другите общини на областта.Така се гради и укрепва партия. Той трябва да бъде като Левски-да бъде навсякъде и да вдъхва доверие в хората. Браво!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/3/18 09:45

    Какво ги занимава и с какво се хвалите. Абе простотио мислете само за България ако евентуаално малко ви минава през главите.какво дпс какви турски партии.не го ли проумяхте в коя държава живеете.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/3/18 10:18

    Ако не си с ДПС си обречен.Кмет,горски,полски и тям подобни ти испиват кръвчицата.Фанатизъм по-голям от Руския.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/3/18 21:46

    Кокво стана с нашите дърва.....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/3/18 09:12

    На 21:46 ! Как какво става с дървата-дърво по главата!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.