Бурята „съблече“ фасадата на саниран блок във „Възрожденци“ днес. „Голяма част от изолацията е отлепена. Позвънихме на телефон 112, но ни бе казано, че щом собствениците на имота нямат застраховка срещу щети, нищо не може да се направи“, поясниха живущи в блок 11 в най-големия кърджалийски квартал.
Откъртената изолация не е от обект, попадащ в програмата на енергийна ефективност. „Инвестицията е частна“, поясниха живущите в блока.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/18 00:05

    Менте фирмите нарочно правят калпави ремонти за да се върнат през година и пак да усвоят вечно недостигащите парички на бедното,болното,изчезващото се стадо....фирмата усвоил парите сега с какви ли не Лукарски номерца ще излезе...сигурно Марсианските братя и сестри са имали пръст в калпавото строителство.....сега да си го санира наново за собствена сметка и да остави гаранционни пари за до следващата се марсианска буря.....тия менте фирми и измислените бизнесмени са голям срам за Европейска България

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/5/18 00:11

    Сега е ред на живущите от блока да съблекат до кокали шефовете на фирмата извършител на санировката....икономия от лепилото,от мрежата,от грунда,от дебелите,от боята,от заплатите и накрая резултата е плачевен.т.е това са все кражби от измисления бизнес..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/5/18 00:48

    Пак май някой е направил икономия докога така

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/5/18 08:17

    Bez dyubel taka sthe e

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/5/18 08:52

    Без пари толково

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/5/18 08:57

    че и обществена да е и кво....кво да правят хората.Те затова ли спряха изолациите на блоковете изобщо.Заради некачествен матерял

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/5/18 09:19

    Качеството на залепване е под нулата за това се получава така.
    Аз не съм чувал изолация да се отлепя.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/5/18 09:37

    МАЙСТОРИ!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/5/18 11:50

    vsi4kite fasadi 6te padnat rano ili kasno za da se vidi kolko para se okrade ot tova sanirane i nikva rabota ne se svar6i vseki 2 ri stana stroitelen pretpriema4 i napravi firmi za sanirane za da okradat parata po bazro no rezultata se vijda ot saniraneto

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/5/18 12:22

    Застраховайте и бъдете рахат.не сте деца.живеещи там?.колите застраховате.а. за дома ви не ви ли пука?-)))

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/5/18 12:56

    Вие вобще знаете ли какво е буря ? Вали дъжд или сняк бетсвие, духне вятър бетствие, пекне слънце страни кодове и до кога ще информирате народа по тоя начин ? Ако климата неви е удобен тук може да се изместите като цяло в такава страна който да ви удобен на ваще критери.!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/5/18 08:27

    Евала бе “СНЯК”. Кога ще започне снеКовалежа? Неграмотнициииии

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.