„Момчето не беше си осигурило толкова енергия, колкото треперене на крайниците. Неприятно впечатление ми направи подигравката на медицинското лице, което каза „Хайде, ти с енерджи дринка и кафето, влизай вътре!“, пише до 24rodopi.com Емрах Юсеин, който в събота вечерта, след 22.20 часа, станал свидетел на случилото се в Спешна помощ.
„Момчето трепери, а той му се подиграва. Детето изпило 500 ml енергийна напитка, а после и кафе. Всеки е правел грешки на 13 години. Малко по-отговорно трябва да се реагира, да има възпитателен ефект“, посочва възмутеният кърджалиец.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/18 09:47

    Za da te uvajavat doktorite triabva da si rom

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/18 09:49

    Това са мед. работници !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/6/18 09:50

    И кое точно е подигравка ,че не разбрах...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/6/18 10:12

    Ходил съм много по болници и извода ми е следният- по големите градове София Пловдив ит.н. лекарите се отнасят мнжго добре, възпитано и учтиво към пациентите. Срещал съм се с професори доценти и са много учтиви към болните а това ние не го виждаме в нашия край

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/6/18 10:52

    то в Кърджали в бързата помощ едно че се подиграват др не ги интересува ти може да си умреш и да се свиеш от болки,подминават те все едно си животно изобщо нямат никакво възпитание поне ако не могат да ти помогнат да те успокоят ,че ще дойде специалист или т.н. първите 7 години на възпитание не са им дали

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/6/18 11:03

    kato sa medecinski rabotnici da se darjat kato takiva i moite roditeli sa medecinski rabotnici no se darjat dobre sas pacientite si nikoga ne sa gi obijdali moje da im pove6at ton no ne i da se darjat prosta6ki sas pacientite posle za6to bieli medecinski rabotnici ta kakvo da ve pravat kato nemat vaspitanie medecinskite rabotnici prosto priroda te nemat vina

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/6/18 12:37

    И как трябваше да се обърнат,не искате ли и червен килим да ви постелят.Глупаци на 15 години за какво пие енерджи дринк,да не е работил 24 часа и трябва да продължи.Като искате уважение,защо вие първо не се уважавате?Тези хора от които така се оплаквате спасяват животи ежедневно,докато вие с парите на родителите се чудите как да се лигавите.Мисля че и една дряновица след енерджито ще му.дойде перфектно.Лиглцовци,!

    ОтговорИзтриване
  8. Децата нямат вина,че на 13 години не знае какво трябва и не трябва.Родителите,къде са за възпитанието на децата?Айде стига друг да е виновен за грешките ни.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/6/18 17:06

    Нещо от обикновенното ежедневие в болницата в Кърджали. Минавах от този град , имах нужда от медицинска помощ но не я получих . Първо парите, после ще видим и след това ако щеш. За мен това се казва безпардонна некадърност с подкрепата на ръководството. За да запазят това нещо като Болница - пълна сбирщина от некадърници, изнудват пациентите . Няма реакция от ръководния апарат защото и те подхождат така. Уведомил съм министерство на здравеопазването за дейците в този мавзолей на комунизма.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/6/18 19:16

    Родителите на детето да заведат дело.за накърняване на честта.на момчето.от сумата1000лв.ако са заможни де?-:-и трябва един свидетел.очевидец.в съда.давидим.след това кой с кого се подиграва.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/6/18 23:42

    Поне цял живот ще помни как не е хубаво да се смесва енергийни напитки и кафе

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/6/18 08:04

    Това е поредното държание на кърджалийските медици.За тях е по-важно да стоят по компютрите и по-точно във фейсбука а пациент ада си чака .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/6/18 10:27

    А къде е бил родителят,докато детето му изпадне до спешен център?

    ОтговорИзтриване
  14. владо19/6/18 12:53

    От Ивайловград съм и това е болницата на моето семейство!Там се родиха децата ми, там се лекуваме аз и съпругата ми, там водя и родителите си!Кърджали с едно нещо е пред Хасково и това е Болницата.Пазете си я и не издребнявяйте....

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/6/18 23:23

    Аз не виждам нищо обидно в това обръщение към малкия. Всички вие, които плюете по медицинските лица, застанете с имената си, като сте толкова ербап.Но не го правите, все пак си давате сметка, че може да ви се наложи да търсите медицинска помощ от същите тези, които оплювате.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.