Двама бразилски таланти ще започнат подготовка с „Арда" преди сезона във Втора лига. Става въпрос за 17-годишен защитник и 18-годишен нападател, съобщи за 24rodopi.com спортният директор на клуба Емил Кременлиев. Футболистите са от школата на един от най-успешните мениджъри на млади таланти в Бразилия-Педриньо.
„Играчите ще се включат в подготовката, а дали ще бъдат официално привлечени ще зависи от това какво ще покажат", посочи Кременлиев.
Припомняме, че Педриньо наблюдава мача на „Арда" срещу „Борислав" на 26 май. Той бе в официалната ложа по време на откриването на стадион „Дружба". Негови играчи в момента са в тимове в Швейцария и Италия. Контакти с неговата школа бяха осъществени по време на работната визита на спортния директор на „Арда" в Бразилия.
„Арда" вече има две нови попълнения. Това са опитният халф Венцислав Бенгюзов, който идва от „Верея", и бранителят на „Пирин" Румен Сандев. Двамата подписаха двугодишни договори с тима.
В момента се водят преговори с още футболисти.
Очаква се „сините" да се съберат в Кърджали за първа тренировка преди сезона на 17 юни. След това тимът заминава за Банско, където ще изиграе няколко контроли.
На снимката: Президентът Петър Пешев заедно с Венцислав Бенгюзов

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.