„Цвета Караянчева показа, че с диалог търсим решения на всеки въпрос от български гражданин – бил Босия или друг", заяви зам.-председателят на партия ГЕРБ по повод визитата на председателя на парламента в дома на гладуващия повече от месец в знак а протест Николай Колев-Босия.
„Цвета Караянчева първо като председател, второ като жена, като майка, винаги всяка една човешка съдба е от значение какво се случва с нея. И това, че е проявила човещина и като председател на парламента се е срещнала с Николай Колев - Босия, това по никакъв начин не трябва да го създаваме като политическа новина. Това е, за да може да се предприемат всички възможни стъпки, ако прецени г-н Колев да прекрати гладната си стачка, защото, нали разбирате, че утре може да излезе някой друг да каже, че иска той нещо и да обяви също гладна стачка. Точно това е поведението на Цвета Караянчева – с диалог да търсим решения на всеки един въпрос, който се поставя от всеки един български гражданин, независимо дали той е Николай Колев – Босия, или е друг гражданин  от всяко едно населено място, дали е от село, от град, или от областен център", посочи Цветан Цветанов пред радио К2.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/7/18 14:21

    ave svetanov li si cvaki li si dnes kato vi zadadaha vaprosa za bosia si bihte 6uta no tova 6te teji na va6te ramene ot kogato ste na vlast to ne beha hora da se palqt da se besqt i zatova rano ili kasno 6te ve isbesqt vas narodniat sad rano ili kasno 6te doide

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/7/18 14:23

    Сега остава и ти да покажеш че може да му дадеш един от апартаментите си

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/7/18 14:34

    Ще се пукне и герб- балон, но не режете коментари.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/7/18 14:35

    този орангтан поръво да се преведе в приличен вид ако пък не да отиде в гората и там да крещи колкото си иска.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/7/18 14:53

    Да не повярваш,а защо се е стигнало дотук след като със всеки се води диалог?Поне на гърба на хората не си правете пи ар,не е достойно,не ви отива.Така или иначе всички вие,стигнали до властта крадете тоя народ-независимо от коя партия сте!

    ОтговорИзтриване
  6. Цветомира Иванова17/7/18 17:50

    Ох, Цветанов, няма да коментирам словореда ти - в това отношение ти си недостижим! Малко си внимавал в училище, а там, където си завършил висшО българският език и неговите правила са без значение.Но искам да те попитам за какъв диалог говориш с един умиращ човек? Къде бяхте 30 дни и защо ограждахте парламента с полиция, за да не влезе Кольо Босия? Каква майка, какви 5 лева, какъв председател на парламента е Караянчева? И накрая - не можахме да разберем кво стана на тоя форум на мозъчните тръстове в САЩ, където ти представляваше България?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/7/18 20:34

    ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на чумата герб ЕООД КОМЕРС с крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИ,СУДЖУЦИИИИИ,СУЛТАНКИИИИИИ които са опасни за националната сигурност на майка България

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/7/18 21:23

    Това е гавра с един истински Българин и Праведник - на 34 ден от гладната стачка му обърнаха "внимание" и след 1 месец щяло да има резултат от сформираната комисия , която да разгледа внесените от него преди месец доказателства за фалшивите шофьорски книжки и далавери . Тези наистина имат вяра в утрешния ден , за РАЗЛИКА от НАС !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/7/18 18:28

    Абе физкултурник , когато ти се снишаваше по Живково време Николай Колев-Босия гладуваше за да се признаят правата на хората, това че сега пак гладува означава само едно - хората отново загубиха правата си, може да не се сменят имена, но единственото право ,което ни е останало е да си земем шапките и да напуснем Булгаристан в посока запад.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.