Вадене на оръжие, стрелба, избити зъби…

Барове, алкохол, дрога, оръжие, схватки, избити зъби… Нощен Кърджали в цялата му прелест.
„Ще дойдете ли да се бием срещу помаците в…?!”, отправя питане мъж от чернооченско село към застанали пред входа на нощен клуб в центъра на областния град. Въпросът е зададен на турски, а желаещи за схватката няма. Въпреки това мъжът вади от автомобила си газов патлак и се насочва с него към друг бар, където само преди минути се е спречкал с един посетител…
Малко по-рано Ю.С. влиза в клуба с приятели след солидна употреба на алкохол. Насочва се към бара, където стоят двама души. Поздравява ги, но в шумотевицата Х.У. възприема думите и поведението на Ю.С. като подигравка спрямо него и авера му. Казва му да отива при компанията си и да не се занимава с тях. Ю. С. обаче започва да се заяжда, хваща за блузата опонента си, след което двамата излизат на площадката пред бара. „Ще те затрия”, крещи вън Ю.С., след което хваща празна бутилка, счупва я в земята и насочва назъбеното стъкло към гърлото на Х.У. Разделят ги, но Ю.С. изрича „Аз ще ти покажа какво ще се случи”. Хваща такси и отива до комплекс „Орфей”, където е паркиран автомобилът му. Никой от познатите му пред бар там не иска да откликне на призива му за „бой с помаците” и Ю.С. се насочва с патлак в ръка обратно към клуба, в който предизвикал скандала. Пред него бил Х.У., който пушил цигара. Следва изненадваща атака в гръб, удар с патлака в лицето и… четири избити зъба, един счупен и локва кръв. Блъснат от свидетели, Ю.С. възпроизвежда и изстрел във въздуха с оръжието…
Една съботна нощ приключва с един ранен и един задържан в районното.
След дела на две инстанции Ю.С. получи две години условна присъда, с 5-годишен изпитателен срок. На потърпевшия той ще трябва да заплати обезщетение в размер на 5400 лева.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/12/18 09:14

    аха само условна присъда така ли много тежко наказание

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/12/18 10:06

    Няма да се оправи тази Държава селяни от Чеорноочене се мислят за Мафия нападат с пистолети такива ги ги вкарвайте поне за 6 месеца в ареста

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/12/18 10:34

    Кво става бе тапаци на ли щеше да влезне бе на затвора кво стана сега помяри

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/12/18 11:15

    Не се заяждайте с помаците ако се разминете само с бой добре кухи лей ки изперкали.И леко с дрогата пийте бира селски бабаити.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/12/18 11:30

    Гладния по-ак ще се наяде много долна нация са ни срам имат ни нищо

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/12/18 16:04

    Glupak mojeda sesreshtne samovkj-ne magare glupak kazah.a sega da plati sumata5440lv.haha ha

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/12/18 17:20

    Атака в гръб, удар на лицето и 5 избити зъба. Как от атака в гръб се избиват 5 зъба?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/12/18 18:40

    Sega razbiram zashto si prodade kolata

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/12/18 20:52

    Egati mijkarq,da napada viv grib ,selqndur prost.Ina4e te biva da se hvalish tuk tam,nali?!!No istinata e ,4e kat vidish zora bqgash kato girmqn zaek ,layno kekavo !!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/12/18 01:49

    umit karakash prodava amfetamin

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/12/18 08:02

    Страхливия селянин и въздух под налягане, дето само заблудените лапета му се хващат на гангстерските фантасмагории. Пълен смешник и страхливец! Няма кураж, колкото ученичка в осми клас!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/12/18 08:05

    Ela mi zastani s grab i s pistolet v rakata shte ti pokaja kak se izbivat! Ne 5.. i poveche daje!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.