Общината с приз от КРИБ

Община Кърджали беше отличена с приз за развитие на частно-публичните партньорства по време на връчването на годишните награди на работодатели-фирми и общини, както за приноса им за икономиката на региона, така и за социално-отговорна политика. Церемонията, инициирана и организирана от КРИБ Кърджали, се състоя в конферентната зала на Комплекс „Арпезос”.
Наградата за общината получи лично кметът на Кърджали инж. Хасан Азис. Той благодари на КРИБ за инициативата за връчване на годишни награди и сподели, че е имал подобна идея, но бизнесът го е изпреварил. „Винаги съм се стремял да отдавам признание на работодателите в общината, както и да поощрявам наши фирми, работещи навън”, подчерта кметът Хасан Азис. Той посочи, че се старае заедно със своя екип да създават условия за фирмите, които инвестират в Кърджали. Особено се набляга на високите технологии.”Много фирми избраха Кърджали, защото в местната власт виждат гаранция за своя бизнес”, отбеляза кметът.
На снимката: Кметът инж. Хасан Азис и местният шеф на Завода за енергия, който ще заработи през 2019-та, Вели Шакир
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/12/18 14:33

    Защо "многото фирми" инвенстирали в Кърджали са повечето с турски собственици?Нима значително по-високи технологии не биха могли да ни презложат примерно японци /Цв.Караянчева скоро беше там точно по този въпрос/,немци,руснаци,скандинавци?А може би условието е в тези заводи да рабатят хора знаещи турски език т.е. етноса на кмета.Знам,че няма да поместите коментара ми защото и Вие сте от същата кохорта,но тези неща всяват разделението и напрежението между етносите в града,колкото и да се мъчите да доказвате обратното.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/12/18 08:09

    Завода за Електрогенератори за който става въпрос е 100% българска фирма със собственици българи.
    Условието в този и други заводи е да имаш дупе за работа а не криви олигофрени на които им пречи космоса

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/12/18 08:50

    до 14.33 абе аптал, стига вече сме живяли с такива комплекси, нима в европата има само фирми на етносите по региони, ама хората не делят като тебе, вместо да мислиш как да не работиш и да чакаш от държавата, иди и докарай ти инвеститори пък ако ще да са от африка.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/12/18 12:39

    Точно така 08:09.Вели Шакир е българин.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/12/18 12:55

    До:13/12/18 14:33
    Много от нещата в България боксуват или трудно вървят заради ей такива като тебе, с болни мозъци, комплексари които виждат само един метър пред себе си !!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.