Актуалната политическа обстановка в страната – това е бил основният акцент в разговорите на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ с лидерите на най-влиятелната организация на партията, тази в област Кърджали.
Както вече 24rodopi.com писа, Карадайъ пристигна днес в града край Арда с отговори на важни въпроси. Той проведе работна среща с членовете на Областното оперативно бюро на ДПС. Припомняме, че ДПС настоява след третия кабинет на Бойко Борисов настоящият парламент да излъчи експертно правителство.
„На срещата в Кърджали основен акцент бе актуалната политическа обстановка в страната и региона. Обсъдени бяха също теми, свързани с развитието на седемте общини“, посочват от областния съвет на ДПС.
Участие в срещата се взели зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис, заместникът Ахмед Ахмедов, народните представители от региона Адлен Шевкед и Ерол Мехмед, кметовете на седемте общини.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/20 22:06

    ДПС участва скрито в властта! Корупцията е първа политическа сила днес с Б.М.Борисов.ДПС е част от управлението на България,разпределянето на порциите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/9/20 10:17

      Помогни ми за тебе да пея, да плача, да страдам,
      с твоя вятър и с твойте жита и реки да шумя,
      с твойте песни спокоен да влизам и в рая, и в ада,
      с твойте песни - божествена, българска, моя земя!

      Изтриване
  2. Анонимен20/9/20 07:48

    На повечето живеещи в града ни се повръща от тях. Селата и живеещщите в Турция са техните поддръжници,и разбира се,малка част от облагодетелствените ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/9/20 09:19

    ОСТАВКА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/9/20 09:33

    От речника,
    без смисъл и без ред,
    ще късат думичките най-напред.
    И ще ги хвърлят
    в някакъв казан,
    или във тенджера, или в тиган.
    Ще ги разбъркват
    със черпак или с лъжица.
    А после с друга,
    собствена лъжица,
    читателят от тази смес ще си гребе
    и щото му се падне – ще чете.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/9/20 13:53

    Нека бъдем ясни по най- важното: намираме се в криза, която беше предизвикана от неолиберализма и сляпото доверие на правителствата и ЕС в дерегулираните пазари.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/9/20 13:54

    Въпрос на време е ДПС да пенсионират куклата си на конци Борисов. Тъй като вече не им носи особени ползи и застрашава сегашния модел, най-вероятно сега ще го изчакат да обере и концентрира още повече негативната енергия върху себе си. Вече все по-малко се говори за Пеевски и Доган, а те са реалния проблем. Като жертват Борисов, ще поднесат зрелище на тълпата, напрежението ще стихне, а Сараите ще останат ключов властови център, готов за нови предизвикателства и разполагащ с нови кукли на конци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.