„ПП ГЕРБ Кърджали категорично се противопоставя на злоумишлените опити на политическото задкулисие, дирижирано от старата – нова коалиция между БСП и ДПС, да „обезглави“ българския парламент като отстрани неговия легитимно избран председател с напълно несъстоятелния аргумент, че брани авторитета на Народното събрание. Възразяваме срещу поисканата от тях оставка на Цвета Караянчева с фиктивния мотив: нарушаване на Kонституцията и законите на страната. Зад нея прозират нечисти тяснопартийни интереси, зле прикрити лидерски амбиции,            клиентелизъм, реваншизъм и жажда за власт, замаскирана като героична наполеонова поза“, се посочва в декларация от местната структура на партията в Кърджали.

„Цвета Караянчева е естествен, не назначен политически лидер, който вече 13 години се бори с хегемонията на ДПС в смесените райони. Това видимо е непростим грях за ДПС и огромна заплаха. Защо иначе партията ще бъде основен двигател на публичното обругаване на един достоен човек, силна жена и водач на борбата срещу монополизирането на Кърджали от ДПС. На принципа „Два конгреса - една цел“ социалистите и ДПС не крият амбициите си да получат поста на Цвета Караянчева по служебен път. Опомнете се, политически брокери! Пътят към властта не минава през гилотината, минава през редовните избори и доверието на българските граждани!“, се казва още в декларацията.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Бойко иска да я обезглави,умници.Тази интервенция на ДПС е постановка в услуга на Бойко ,който иска да се отърве от Цвета заради изцепките и които са в ущърб на партията.БСП не усещат играта,а на гласуването половината гербаджии ще гласуват за освобождаването и. По подобна схема Ц.Ц разкара бившия шеф на парламента за да сложи своя човек-Караянчева.Политика .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/10/20 18:48

    То пък една глава ,халал да е им е на герберите!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/10/20 18:59

    Миленко, много си добра, ама звучи кат "Работническо дело". След ГЕРБ -Къджали стотици трудови колективи подкрепиха др.Караянчева

    ОтговорИзтриване
  4. Крадлив СУДЖУУУУК14/10/20 19:23

    ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА не само на шефката на парламента а на цялата хунта и диктатура на крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ..за 10 год герб ЕООД КОМЕРС обезглави бедното,болното,изчезващото се БГ стадо...АЛУУУУУ това са тонове краден СУДЖУУУУУУК,филе Елена...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/10/20 20:11

    Баш вие Кърджалийската организация пък. Ясладжии

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/10/20 21:38

    Герб Кърджали, равнис по ПКП.Герб Кърджали вярва на Боко.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/10/20 22:14

    turski i ruski spyoni atakuvat bg politichesko zakonno upravlenie da napraviat pak bum bum bum bum bum bum bum bum na balkanite...i da zavzemat komunisticheskite rabotni agentki babichki ninova, manolova, iotova, radeva, ioncheva, iosifova-stanisheva...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/10/20 22:26

    Всички вън боклуци.БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПАРТИЯТА-Вие невиждате ли кратерите по улиците бе Боклуци?Съжалявам не,ще гласувам за Слави и моето семейство.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/10/20 08:32

    Няма как да не я подкрепите.Благодарение на нея ядете бял хляб и правите сумати золуми.А тя,че прекалява виждаме всичките.Народа е казал "Всяко нещо прекалено е вредно".

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/10/20 08:55

    РЕЖИСУРА, РЕЖИСЬОРИ, АРТИСТИ -КОНГЛОМЕРАТ ОТ ПИОНКИ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/10/20 09:16

    Абе много сте сигурни в изборите,но ще останете с пръст ... знаете къде

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/10/20 09:46

    Колкото по-малко се говори за нея, толкова по- безболезнено ще бъде за семейството и. Защо нямаше такава защита при изтичане на записите. Излезе, че оценката на ББ е вярна. Фактите говорят, боговете мълчат

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/10/20 10:04

    Оставяме вашата партийна, пристрастна, зависима и поръчана жертвоготовност на страна. Оставяме и дпс и бсп на страна.... Хайде всеки да си сложи ръката на сърцето и да бъде честен, поне пред себе си... Ама хич няма за какво да и се иска оставка на каката, нали? Както се досещате, риторичен ми е въпроса.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.