16 са новодигностицираните с коронавирусна инфекция в кърджалийските лаборатории до 17.00 часа на 13 октомври, научи 24rodopi.com. По-късно се очакват резултатите от още направени PCR тестове и затова в сряда сутрин броят на установените случаи на COVID-19 в област Кърджали за денонощието може да се окажат над 20.

Днес няма случаи на починали от усложнения, свързани с коронавирус.

Припомняме, че според официалните данни в първия ден на седмицата в Кърджалийско е имало 17 случаи на коронавирус. Новите 16 от днес са от различни населени места на областта.

От началото на епидемията до 0:00 часа на 13 октомври общия брой на случаите на COVID-19 в област Кърджали е 409.

Снимка: pixabay.com

Темата +: Пак рекорд - нови 785 заразени у нас - четете тук

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/10/20 22:10

    Почнахме. Всички дойдоха, оставиха си короните и си заминаха. Ние Да му мислим. И лекари няма, и легла няма...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/10/20 23:05

    Нов черен антирекорд - 23-ма починали от Ковид за изминалото денонощие в страната ни...От протакане, ще изтървете положението, бре...не чакайте да мрем по хиляда на ден, тогава да затегнете мерките

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/10/20 08:59

      Като се затегнат мерките и какво, още повече ли да мрем,без туй мрем.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.