„Днешното управление е провалено“
– това казва на раздяла с поста „председател на Младежко ДПС“ евродепутатът Илхан Кючюк. Той вече е в групата на възрастните в ДПС и след два мандата и половина се наложи да предаде важната служба на „дясната си ръка“ Сезгин Мехмед.

С огромно закъснение Кючюк е отворил очите си. И през призмата на проспаните години се надява ново управление, компетентно и отговорно, залагайки на потенциала на младите хора да създаде условията за постигането на такъв статус, който да ги зареди със самочувствието на достойни граждани ЕС.

И други скучни, наизустени, чужди изрази използва Кючюк, но няма куража да признае, че пълзешком е стигнал да прозрението. Стотици, че и хиляди млади хора от традиционни депесарски райони постигнаха този статус отдавна. Сами. Някои със сълзи. Гурбетчийската мъчно. Викаха неволята, чакаха, викаха…Накрая теглиха една майна и емигрираха.

Днес 32-годишният Н. М. от кърджалийско село е горд европеец в Холандия. "Майката му се разката" (изразът е негов) в последните 10 години, но днес е работодател на 15 души, владее 6 езика (3 или 4 повече от Кючюк), има своя къща в по-добрата част на Европа, праща 700-800 евро всеки месец на възрастните си родители в Източните Родопи. Такива като него са много.

*

Младежкият лидер трябваше да отвори очите си много по-рано. И след като е толкова наблюдателен, и ако е истински депесар, щеше да говори на езика на младите депесари (не чантаджиите в организацията, а тези на терен) и да организира екипа си поне веднъж да опънат транспарант с надпис „Оставка“ пред джипката на Бойко Борисов. Нали се е провалил премиерът!?

Или на разлъка с важното кресло Кючюк се прави на луд, или смята, че и това е работа на общинските кметове!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/11/20 16:35

    Ко туй MRF ба? Мафията Ражда Флинтстоуновци?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/11/20 17:20

    Кючук е супер ялама. Направо е кафяво около устата му..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/11/20 17:32

    Точно това е истината за МДПС, уважаеми журналисти. Напишете го в прав текст, че 17-18 хиляди активисти напуснаха МДПС заради чантаджиите, които са ограничени като интелект и визия и не допускаха други на важни позиции. Напусналите сами се оправиха в живота. Но ако не са на хранилка в партията Кючюк и дългогодишният му чантаджия на улицата ще умрат от глад. Питайте ги какво биха работили???????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/11/20 17:39

    Партийност има за нас простия народ не за чорбаджии като кючук или ремзи осман те са уж против ГЕРБ но съпругите им на хубави постове в държавната герберска администрация у софята а кажете ми как стават тея рабооти!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/11/20 18:52

    Той може и да си го е отворил за европроектите.Няма нужда да бачка по строежите,кобко ли милиони е направил

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/11/20 19:11

    Ма вие не разбрахте ли, че ДПС е изкуствено създадена партия, от бившите комунисти. Олигархията му казват какво да прави. Така че братята мохамедани да не си мислят че гласуват за БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ, не те гласуват за това което им кажат Българите.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/11/20 20:16

    НЯМА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ШИШИ ЗА ПРОТЕСТИ ПРОТИВ БОРИСОВ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/11/20 08:41

    оставка , само НДПС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.