Линейка, изпратена от Турция, е транспортирала майката на Наим Сюлейманоглу от границата до болница в Истанбул.

Състоянието на Хатидже Сюлейманоглу се влошило в дома й в Момчилградско. До местната болница тя била откарана от Севим Бей, приятел от детство с Наим.

Кметът на Момчилград Илкнур Кязил се е свързала с турското посолство и информирала за състоянието й. Последвали разговори на турските дипломати с министерството на външните работи и на здравеопазването в Анкара. Хатидже Сюлейманоглу е здравноосигурена и в турската държава. 76-годишната жена била транспортирана до границата с линейка на момчилградската болница, като турският медицински екип я поел от "Капитан Андреево". Междувременно големият син на Хатидже Сюлемйаноглу - Мухарем, пък тръгнал от Анкара за Истанбул.

Майката на Джобния Херкулес е приета за лечение в елитно здравно заведение край Босфора.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Ето това е силата и капацитетът на република Турция!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/1/21 00:21

      No za tebe shteha li da go napravqat?

      Изтриване
    2. Анонимен8/1/21 00:22

      No za tebe shteha li da go napravqat?

      Изтриване
    3. Анонимен8/1/21 00:25

      прав си фактите са на лице вижда се всичко кое как е лирата е най важна и в Тр най евтино ценоте живее се супер голяма сила а ти като толко те боли за Анаватана защо още си тук ?

      Изтриване
    4. Анонимен8/1/21 19:37

      За да не остане красивата ми родина на такива, като тебе!

      Изтриване
  2. Анонимен7/1/21 19:20

    Trebe da napravim vsi4ko za maykata NAIM ty e dala edin VELIK sin na turskia narod...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/1/21 23:11

    Какво? Май се шегуваш, тя е майка на един от най-големите спортисти на Турция. Какво общо има силата на страната, всяка страна би реагирало по този начин. Отделно всеки вижда силата на тази велика страна, 300 евро минимална работна заплата, много велика страна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/1/21 09:25

    Бойко какво ще каже по въпроса,дано да е разбрал как се грижат другите държави за народа,Нямаме хеликоптер да спаси бедстващите туристи в планината , а на другия ден нашия оставя джибката и тръгва с хеликоптер на инспекция

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/1/21 11:36

    Излиза, че когато Турция изпраща линейка от Истанбул до границата с България за да прибере един болен човек, тя е велика страна и има сила и капацитет. Нищо, че този болен човек е не кой да е, а майката на най-големия спортист на Турция за всички времена. Миналата година България на няколко пъти изпращаше самолети до Италия и Испания за да прибере никому неизвестни бедстващи български граждани, между тях и етнически турци. Е защо тогава не написахте нещо подобно? Дано се оправи жената! Пожелавам и скорошно оздравяване и пълно възстановяване! А на „писачите на хвалебствия“ пожелавам да бъдат малко по-справедливи към страната, в която са се родили и живеят. То е ясно, че съвсем справедливи няма и никога няма да станат, ама поне малко ще бъде добре. Защото нищо в този живот не е сигурно. Утре може да се разболеят или да изпаднат в беда и тогава ще трябва да разчитат на лекар или спасител от България. Защото предполагам се сещате, че от Турция нямат навика да пращат линейки до границата за всеки болен от Кърджалийска област.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/1/21 21:19

    Какви лекари има в малките градове бре! Вижте съседите ни помагат, не само за майката на джобния Херкулес, но и на други граждани от БГ.Да им помага и Бог срещу неврници, предатели и Г...верени!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.