„Линейка остана около 2 минути в задръстване в центъра на Кърджали, а транспортираше тежко болен човек, за когото вероятно дори секундите бяха важни“, пише до 24rodopi.com кърджалиец, който е заснел ситуацията със специализирания автомобил на Центъра за спешна медицинска помощ на кръстовището на улиците „Булаир“ и „Републиканска“ по обедно време днес.

„И на трите ленти имаше автомобили, които чакаха да светне зелено. Линейката беше с пуснати звукови и светлинни сигнали, опитваше се да маневрира, но път не се отвори, докато не тръгна целият поток“, уточнява читателят ни.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/21 18:23

    Инфраструктурата не отговаря на построените сгради кмета и главния архитект не се замислят по въпроса

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/21 18:50

    Това е селския манталитет на шофойрите в Кърджали.Виждал съм много по големи задръствания в Европа,но за линейки и други специални автомобили винаги намират начин да осигурят път….

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/21 19:30

    Трябва да видите в Холандия как се дава път на линейка...за секунди дори и на супер задръстено кръстовище..оставате шашнати

    ОтговорИзтриване
  4. От прост народ, какво да очакваш.
    Прости, тъпи, ограничени селяни.
    Така е в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/7/21 03:00

      Ти от Париж ли си ,бе простако!

      Изтриване
    2. Анонимен23/7/21 20:55

      Я па селянина се е засегнал ли? :D

      Изтриване
    3. От село Кърджали съм бе простак!
      Според теб хубаво ли са направили водачите на тези автомобили!

      Изтриване
    4. Май селянина си ти!
      Затова се обиждаш?

      Изтриване
  5. Анонимен23/7/21 08:56

    Да се вземат номерата на МПС-тата, които възпрепятстват преминаването на линейката и да се санкционират водачите по ЗДП Чл. 179. (1) (Предишен текст на чл. 179 - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) Наказва се с глоба в размер 150 лв.:6. който не осигури път за безпрепятствено преминаване на превозно средство, сигнализиращо със специален звуков и специален светлинен сигнал, или на съпровожданите от него превозни средства.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/7/21 10:19

    Best of COBAN - Selo Kardzhalı

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/7/21 14:28

    Само токмаци останаха в това село Кърджали. Прииждат на орди и купуват скапаните апартаменти на скапаните строители. Нищо не им пречи и не ги дразни. Една заплата да изкарват някъде и всичко е супер, защото идват от голямата мизерия и в Кърджали всичко им харесва

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/7/21 16:21

    Вие много далече отивате! Бил съм в задръстване в София и имаше линейка с включена звукова и светлинна сигнализация. На момента се направи път да премине линейката. В нашият град преобладават вече селяните, които не се съобразяват с условията на града, а си мислят че са си на село.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.