Ръководството на „Арда 1924“ продължава да казва истините за българското футболно първенство.

Стигнахме дъното, време е Капраловците и Неделчовците да напуснат българския футбол, обявиха шефовете на футбола в Кърджали след заседание на Управителния съвет на ПФК „Арда“, на което бе обсъдено решението на „начаниците на българския футбол да отложат“ мача на „Арда 1924“ с „Лудогорец“.

Позицията на ръководството на клуба:

"След събиране на Управителния съвет на ПФК „АРДА“ и след публикации на спортния директор на ПФК „Лудогорец“ Георги Караманджуков, ръководството излезе със следното становище:

1. Ръководството на ПФК „АРДА“ пожелава успех, както на ПФК“Лудогорец“, така и на другите два български отбора ПФК „ЦСКА“ и ПФК„Локомотив Пд“, които днес имат изключително важни срещи в УЕФА Лига на конференциите. Пожелаваме на всички отбори да продължат колкото може по-напред, защото от това печели българският футбол.

2. Възмутени сме, че в една медия излезе информация, че отлагането на мача на ПФК“АРДА“ с ПФК“ЦСКА“, е за да може нашият отбор да изиграе контрола, което е било прецедент в българския футбол. Бихме искали да внесем яснота:

Ръководствата на ПФК „АРДА“ и ПФК „ЦСКА“ отложиха срещата от 2-ри кръг на efbetЛИГА по взаимно съгласие, тъй като и двата отбора имаха мачове от УЕФА Лига на конференциите. Това според нас е най-нормалното.

ПФК „АРДА“ имаше споразумение с агенция, която организира тренировъчния лагер на Ал Насър в България, за контролна среща между двата отбора. Това щеше да се случи при условие, че ПФК „АРДА“ не бе продължил участието си в евротурнирите, за да можем да поддържаме игрови спортен ритъм. Според нас е нормално един спортен директор да е наясно с тези неща, за да не се изказва неподготвен. Отново искаме да посочим, че мач между ПФК „АРДА“ и Ал Насър нямаше да има, ако нашият отбор бе продължил в УЕФА Лига на конференциите. Според нас, след като ПФК „АРДА“ не продължи в Европа и срещата с ПФК“ЦСКА“ бе отложена, повече от престижно бе да изиграем контрола с отбора на Ал Насър.

Прецедент г-н Караманджуков е, това ваше желание за отлагане на срещата с ПФК“АРДА“ да не бъде обсъдено колегиално. Ние нямаше да имаме нищо против, но не и да се действа едностранно. Не е нормално да се използват вратички в правилника и да се цитира чл.44, ал.3, която води до мотивиращо предложение от ПФЛ и съгласие с медията, която притежава ТВ правата на първенството. По този начин показвате, че те са под ваш контрол. Доколкото знаем ПФЛ не администрира футболното първенство, а това прави БФС. По този начин ако ПФЛ реши може утре да прекрати първенството.

Стигнахме дъното, време е Капраловците и Неделчовците да напуснат българския футбол.

Прецедент г-н Караманджуков е да замразиш действащ национален състезател в дублиращия отбор, само защото той не желае да преподпише своя договор с клуба. Явно ние имаме много футболни таланти в България.

Г-н Караманджуков в заключение бихме искали да припомним за един случай с ПФК“ЦСКА“ през миналата година, когато „червените“ искат да им бъде отложен мача с ПФК“Лудогорец“, поради участие на ПФК“ЦСКА“ в Лига Европа и той не е отложен.

Спираме до тук, и пак искаме да подчертаем, че ръководството на ПФК „АРДА“ пожелава успех на ПФК“Лудогорец“, ПФК“ЦСКА“ и ПФК“Локомотив“ Пд. и възможно по-дълго дълго участие в евротурнирите".

24rodopi.com

 

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/21 15:48

    Много драматизирате нещата Арда. Стискайте палци на Лудогорец да измете шведите та да вземете нещо с 6 цифри и вие от фондацията за солидарност към Уефа. Тия пари
    Ще ви дойдат като Бонус!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/8/21 19:48

      Да всички сме продажни ти какво ще вземеш?Въпроса е принципен Домуза е следващия Билков къде е?

      Изтриване
    2. Анонимен13/8/21 05:47

      19:48 Разбирам, че сте идеалисти, аз самият съм такъв, но в случая Арда е зарязана от към спонсор! Пари нема ли, добрите футболисти за шишарки и слава няма да играят. В случая задръжте с драматизациите. Вижте какво ще направят Лудите. Ако бия шведите, трайкате и си вземете бонуса, ако се издънят, тогава нападайте и си търсете правата както си е по правилник и закон. В общия случай си гледайте интереса!

      Изтриване
  2. Анонимен12/8/21 19:45

    Правилата затова са правила, да се спазват. Привилегии за едни и изключения за други не трябва да има. В България хората трябва да се научат да спазват правилата и законите, а не да се толерират вратички за нечии интереси. Това важи за всички сфери на обществения живот за да можем да изплуваме, иначе ще се влачим вечно на дъното по всички класации.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.