Полицаи от Пето РУ в София са задържали 44-годишен мъж от кърджалийското село Подкова в момент на кражба на метални конструкции от строителен обект, съобщават от пресцентъра на МВР.

На 15 септември в Пето РУ бил получен сигнал за извършваща се в момента кражба от строителен обект на ул. „Черковна“. Към адреса незабавно били насочени екипи на полицията, които задържали на място мъжа, живеещ в столицата без адресна регистрация. След доклад на събраните материали по образуваното бързо производство в Софийска районна прокуратура, задържаният е привлечен като обвиняем по чл.194 от НК. Наложена му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/21 16:46

    Сигурно е този, който правеше обратен завой на зебра

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/9/21 17:56

    Тези които крадат вече 32 години държавни пари при строежа на магистралите, новият газов хъб който се строи, банките, болниците и от много други обекти в България ги пращат след това на почивки в елитни български и чуждестранни курорти и си влагат парите в чужди банки и след това стават управляващи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/9/21 20:25

    Обратен завой за да си натовари железата най вероятно е бързал горкия и сега малко кофти ще го бъзикат на село в хоремага.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/9/21 08:17

    Като не са му платили скромната надничка ще открадне .по голяма глупост да не направи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.