24rodopi.com/Регион

„Имаме си дифузно разпространение на вируса във всички области без Кърджали, където дифузното разпространение ту припламва, ту угасва. Практически можем да кажем, че е налично в цялата страна дифузното разпространение и това е, което ни чака да края на месеца“,  пише в профила си във Фейсбук математикът от закрития вече Национален оперативен щаб за борба с коронавируса проф. Николай Витанов. Неговото занимание в последните месеци е да прави прогнози за разпространението на COVID-19, които в повечето случаи се оказват грешни. Самият Витанов започна вече да си коригира прогнозите.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/22 09:34

    24родопи, защо му обръщате внимание на този тотосмотаняк. Нали можхе да си празнуваме Ивановден и Йордановден спокойно, а се оказа, че вече сем в петия пик. Който пик според прогнозите на този, който гледа на боб трябваше да е в срещата на февруари.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/1/22 11:03

      Така ни нарежда ковид-мафията. Парите преди всичко! Вие сте ни последната грижа.

      Изтриване
  2. Анонимен15/1/22 09:44

    този човек има проблеми, които могат да бъдет решение в болницата в квартал Байкал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/1/22 11:04

      Ковидиотите са много! Вече са над милион. Трудно ще се поберат в Байкал.

      Изтриване
  3. Анонимен15/1/22 09:45

    на заразени рекорди 7 000 този още си говори, че сме добре и че пик ще има чак в средата на февруари. Ало, Алгебрата, ти дори не си фелдшер, за да проумееш, че омикронът е такъв, че в средата на февруари вече ще си тръгва

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/22 09:48

    Витанов не е виновен, че не познава ! Толкова си може! Виновни са мисирките, които запълват страниците си с неговите брътвежи тъпи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/1/22 18:48

      Имахме един тъпомер, а Витанов го счупи.

      Изтриване
  5. Анонимен15/1/22 12:01

    Средата на февруари според мойте изчисления 1772-ма души ще скочат в арда от новият мост, сега още смятам за бройката мъже жени. Но може и да бъркам . Но превантивно да затворим всички в тях за целия февруари.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/1/22 09:58

      Изчисенията са още в сферичен вакум може и бройката да е грешна

      Изтриване
  6. Анонимен15/1/22 14:01

    Огъня се гаси с оцет.Наздраве.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.