24rodopi.com/Кърджали

До 18 лева за килограм струва кравето сирене по борсите и тържищата в София, показват данните на Държавната комисия по стоковите борси и тържища. Вторият град с най-висока цена на едро на сиренето е Кърджали, но там стойността му достига максимум до 13,60 лева за килограм.

В столицата се продава и най-скъпият кашкавал на едро, като цената му на едро достига до 19,20 лв./кг. В Добрич, Ямбол и Бургас за същия продукт на едро търговците плащат до 12,30-12,50 лева. В Пловдив и Кърджали цената на килограм “Витоша” също излиза солено - до 18 лева за килограм на едро.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/22 21:57

    Пълно с химикали отравят ни Яко само това искам да ви кажа ама че работа

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/5/22 07:03

    Много скъпи и адски некачествени продукти. Ядем най скъпите боклуци в България

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/5/22 07:45

    Кило сирене се прави от 6 л мляко, което се купува по 0.8 лв. Нито газ се ползва, нито ток. Мандрата продава със 100% печалба по 10 лв. килото, търговецът слага и той 100% и ето ти цена за сирене - 20 лв. И това е за истинското сирене, а онова в магазините е повечето от сухо мляко и палмово масло. Алчността няма край.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/5/22 22:07

    А как се вари това сурово мляко на дърва ли ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.