24rodopi.com/Общество

Синоптичката Деси щяла да бъде лектор по „личностното усъвършенстване и развитие на практическите умения за българския учител“. От прогнозата за времето, та до „смисъла и каузите като двигател за личностно израстване“.

Какво израстване само, а? От „Ще вали“, до лекторски!

България е страната на неограничените възможности.

За ограничените хора.

„Бербатов е много срамежлив“, бе изрекла преди време синоптичката след краткия си романс с футболиста, писаха тогава медии.

За какво друго да пишат. За лектори, разбира се. Народът трябва да чете. Пътят на възхода е важен стимул.

Бабите се тюхкат по селата. Щом им трябвало навремето заводи и глупости…

Ракети срещу градушки няма, но… Капачки от децата, бомби от родителите - четете тук

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/22 21:01

    Ако ме питат и искат да разказвам и обяснявам – не можеш да ми затвориш устата, обичам, страхотно е. Но да насилвам някакви непознати млади хора да учат каквото аз им кажа, защото така било трябвало… не аз. Не е за мен.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/5/22 21:04

    Там поставям пиеси. Аз съм режисьор, култур-терапевтите са помощник-режисьори, а артистите са пациенти на болницата. Играем само комедии. В момента сме пред премиерата на „Двама на дивана” . Сигурно ще излезем пред публика във втората половина на месец май.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/5/22 21:10

    „Писането на поезия е моят личен завод за рециклиране на скръб“.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/5/22 21:22

    Ето ги и тези павиани,
    които гледат на свой ред човечеството:
    зад решетките на историческия прогрес,

    зад маските на социалното равенство,

    зад вечните обещания за справедливост.

    Те ни наблюдават и разбират

    всичко.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/5/22 21:27

    За големите неща може да се говори и с малко думи – и това разбрах, и това ми харесва в поезията. Важна е идеята, да се роди идеята и като се роди, да я запазиш жива, тоест, като я завършиш. И това остава живо и след теб. И без теб. Ние нашите заводи не ги опазихме. Без идеи – развити идеи нямаше как да останат живи, нищо че героично ги построихме и работихме честно за тях. Това го казвам и като писател, и като индустриален социолог. Историята учи и тези, които малко разбират от човешка история.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.