24rodopi.com/Политика

Бойко Борисов ми каза вчера, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ. Това обяви в сутрешния блок на БТВ Росен Плевнелиев, който през 2012 година стана президент от ГЕРБ, но през 2017 година Борисов прецени, че партията трябва да има друг кандидат.

"Борисов e готов да го направи и го е заявявал многократно, включително и в разговори с Кирил Петков“, посочи още Плевнелиев и подчерта: „Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов. Тя е негова рожба, той си я е създал. И той ще продължи в тази партия да бъде основният фактор".

Мечтата на Бойко Борисов е да бъде Ахмед Доган от Банкя. Да стои и да командва от там по телефона. Той трябва да се дистанцира и да освободи партията си.

Това пък коментира съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов.

Според него, Борисов „трябва да се скрие" заради направеното от него през последните 12 години.

Припомнете си:

Генералната репетиция на Доганът на ГЕРБ! – тук

Бяга ли Бойко Борисов или се готви да стане Доганът на ГЕРБ!? - тук

Борисов опроверга Плевнелиев: Няма да се оттеглям и да превръщам ГЕРБ в брошка на ПП - четете тук


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/22 11:27

    Боко ще отговаря за поливането на доматите в централния софийски след известно време.Плевнята пак се цепи, абе мухльо, партийте принадлежат на групи хора единомислещи и изповядащи определени ценности, тук не е Северна Корея и Русия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/22 11:36

    Значи ли, че той ката се оттегли, се оттегля и партията му???Тя била негова и е нормално да си я вземе и си отиде с нея.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/22 14:10

    Бай Ганьо и Хърсъз ефенди!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.