24rodopi.com/Спорт

„Арда“ победи „Хебър“ с 1:0, а можеше да е поне 3:0.

Това е най-важното за отбелязване от срещата в 12-тия кръг в efbet Лига, който се игра тази вечер на „Арена Арда“.

В 17-ата минута „Сините от Кърджали получиха правото да изпълнят пряк свободен удар. Зад топката застана Светослав Ковачев и с мощен изстрел я заби в мрежата на вратата на гостите от Пазарджик.

С трите спечелени точки и актив от 20 пункта „Арда“ заема 5-ото място във временното класиране.

Стартов състав на „Арда“: 1. Анатолий Господинов, 3. Умар Сако, 8. Милен Желев, 10. Светослав Ковачев, 17. Иван Коконов, 18. Ласана Н’диайе, 20. Деян Лозев, 24. Алес Петков, 33. Иван Тилев, 77. Илия Юруков, 97. Жуниор Палмарес

В игра през второто полувреме влязоха, Христо Иванов, Тонислав Йорданов и Александър Георгиев


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/9/22 01:24

    Има отбор,отбор коѝто не е за подценяване създадоха над 10 чисти голови положения

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/9/22 08:31

      Има отбор със слаб треньор.Когато надиграваш тотално противника и изпускаш толкова много положения,това говори за нещо повече от липса на шанс.Само с хамалски удари не става..

      Изтриване
  2. Анонимен30/9/22 07:01

    Браво за победата,но в атака не сме добре,за 6 последователни мача едва 2 гола и двата след изпълнение на свободни удари.Умар Сако стабилизира защитата,но в атака ни липсва класа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/9/22 08:56

      Влюбения в Сако пак се обажда каква стабилност видя те Хебър центъра не минаха Петков и Сако простинаха

      Изтриване
  3. Анонимен30/9/22 07:26

    В пореден мач превръщаме вратаря на противника в герой.Играта на Арда се нуждае от корекции в завършващата фаза на атаката.До наказателното поле добре и оттам нататък мъка и неумение,а и липса на класни нападатели.Само Ковачев не стига.Тоя Ласана е гола вода.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/9/22 07:46

    Тунчев,научи играчите,че за да отбележиш гол трябва да уцелиш вратата,а не да разчиташ на свадбарски удари със максимална сила.Безотговорно с лека ръка се пропиляват голови положения,не се търси сигурност и точност при завършването на атаката.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/9/22 07:54

    Браво на Арда,силен мач,тотално надиграха Хебър и отново за пореден път много пропуски и неумение пред гола.Само Ковачев не е достатъчен.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/9/22 08:34

    Браво но пропуските.В нашите играчи има и егоизъм .Не подават за гол а искат сами да завършат.Визирам Тилев а Ндиае беше на чиста позиция

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/9/22 10:45

    Тунчев да спре да се оправдава с играчите,а да види неговите грешки.Негова е вината,че от чисти позиции в непосредствена близост до вратата се търси отиграване със сила,без да се улучи вратата,това говори,че той не работи добре и затова Арда за 6 мача е вкарала само 2 гола и то от фалове.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.