24rodopi.com/Спорт

„Винаги търсим причините за загубите в себе си. Когато обаче нещата излизат извън контрол, всичко се променя.

Така се обръщат от „Арда 1924“ към ръководството на Българския футболен съюз.

Клубните шефове отправят няколко въпроса към БФС:

1. Как така в срещата от турнира за Купата на България между АРДА и ЦСКА 1948, главният съдия отсъжда дузпа, а след намеса на VAR решението му се променя, при положение, че е много близо до ситуацията?

2. Защо главният съдия спестява очеваден втори жълт картон на Емил Ценов от гостите?

3. Защо при отсъждането на 11-метров наказателен удар в полза на ЦСКА 1948, при положение, че главният съдия е близо до ситуацията и не реагира, пак се налага да промени своето решение, и то отново след намеса на VAR?

4. Докога съдиите в България ще решават съдбата на отборите и ще се подиграват с труда на футболистите?

5. Защо вчера тези двамата (Железов и Ел Хатиб) решиха кой да продължи напред в турнира за Купата на България, а не футболистите на терена?

6. Г-н Ел Хатиб, май бързо забравихте, че именно АРДА бе отборът, който Ви подкрепи, когато преди няколко години в последната минута отсъдихте дузпа срещу ЦСКА-София на Българска армия, а след мача всички ви скочиха.

Бихме искали да попитаме персонално г-н Кашай, кога смята да посети български стадион извън София? Кога смята да види на живо неговите подчинени как си свирят каквото решат(или каквото им е казано)?

 

Също така имаме и въпроси към т.нар. национален селекционер Младен Кръстаич.

Г-н Кръстаич, предполагаме знаете, че ПФК АРДА е един от малкото български отбори, които наблягат на родни футболисти. Нашият отбор е сочен за пример от всички футболни специалисти, че политиката е да се налагат българи, а не да се взимат чужденци на кило. Дори през този трансферен прозорец, ние върнахме в България футболисти, които играеха в чужбина, само и само да са близо до Вас, като национален селекционер. Ние не виждаме подкрепа от ваша страна, както и от страна на БФС. Дори протоколно да отбиете номера, идвайки на наш мач в Кърджали, пак ще го сметнем като един вид уважение. Г-н Кръстаич, кога смятате да посетите АРЕНА АРДА и да се убедите, че това, което пишем и Ви питаме е истина? Г-н Кръстаич, в гр. Кърджали също има заведения, където може да покажете вашите певчески умения…, след като сте гледали на живо мач на АРДА.

Тези въпроси ги задаваме към г-н Борислав Михайлов, г-н Младен Кръстаич и г-н Виктор Кашай, от които очакваме адекватни, и бързи отговори. В противен случай ще се наложи в следващото първенство да си играйкате без ПФК АРДА.

Едно допълнение, ние сме отбор, който следващата година навършва 100 години. Малко са отборите в България с такава история и не е нормално те да бъдат жертви на други интереси. Имаме и още един адекватен и немаловажен въпрос – докога българският футбол ще затъва под Ваше управление?


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/4/23 14:17

    Ръководството, не се излагайте бре! Виждаме мъката на терена. Па и отборът ако ще на 200 години да е, гледат се постиженията, не възрастта. С тази игра Б група е близо. Там поне ще бием Крумовград с по 3-5 гола

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/4/23 14:40

      Прав си на отбора му пада нивото, според мен заради слабия треньор, но това не дава право за такава гавра. Ситуациите за дузпите са идентични, разликата в че за Арда не решава мача (52мин) за тях в 117 мин решава всичко. Добутаха ги тея, те да не би да играха по-добре от Арда

      Изтриване
    2. Анонимен6/4/23 14:56

      Вариант за Б група няма - или А група или фалит и мачове в селската дивизия, ама то и такава веч няма, защото Перуката закри отборите на Джебел и Момчилград

      Изтриване
    3. Анонимен6/4/23 15:25

      Отбора си е добре. Просто, ако си решил някой да не изкласи нагоре, намираш 100 начина да го спреш.

      Изтриване
  2. Анонимен6/4/23 14:54

    В нареденото българско първенство, което е най-слабо в Европа, АРДА винаги е в групата на ощетените. Снощи имаше една отменена дузпа за Арда и една присъдена дузпа за ЦСКА 1948. И при двете ситуации топката се удари в ръце на играчи неволно, но отсъжданията бяха различни. Първенството на назначения за милионер зализан кон, който по име е Домуз.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/4/23 15:08

    Арда играха добре. А съдията, всички видяхме как толерираше цска и си затваряше очите за нарушенията им, а за нашите играчи много бързо реагираше като ощипана мома.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/4/23 15:19

    Ръководството е право за декларацията не може по голяма часта от съдии които са свирили на Арена Арда да ощетяват отбора единствено Кабаков свири реално въпреки че,загубихме мача. В последните мачове отбора не играе добър футбол затова ръководството трябва да потърси сметка на треньора и футболистите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/4/23 15:26

    Цв.Найденов е един от спонсорите на БФС.Те му го връщат с дузпа за неговият отбор .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/4/23 16:44

    Абе не е леко и на съдиите. Трябва
    дълго да чакат някой да падне в нак.
    поле, та да подарят дузпата. Спомнете
    си предишния мач срещу Славия -
    защитник излиза с топката от нак.
    поле и фаулира играч, който е на
    два метра ЗАД него! Уникално…

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/4/23 07:37

    Ако напусне първенството "Арда" ще остане завинаги в историята! Иначе след година-две никой няма да ги помни!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/4/23 08:23

    Срещу Левски също също имаше една дузпа подаръче

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.