24rodopi.com/Избори

Очакваният хаос не се случи, а изнесените секции в квартал „Възрожденци“ донесоха 386 гласа повече в сравнение с вота през октомври миналата година.

Това установи проверка на 24rodopi.com въз основа на протоколите в общо 13 СИК, които напуснаха СУ „П.Р. Славейков“ и бяха позиционирани в други части на най-големия квартал на Кърджали.

1927 бюлетини са били пуснати в десетте секции, които бяха преместени в помещения на булевард „Христо Ботев“. В същите на предходния вот са гласували 1707 души.

В трите СИК в ДГ „Баба Тонка“ вотът си са упражнили 796 души при 630 в същите през м.г.

През октомври в региона са гласували 70 199 души, а на 2-ри април общо 70 116. В неделя обаче бяха отчетени голям брой недействителни бюлетини поради въвеждането отново на хартиеното гласуване.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/4/23 08:15

    Да изнесеш секция в дома на "виден" партиен член , никак не е редно! Кой допуска тези своеволия и манипулации?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/4/23 11:38

    Общината ги допуска...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.