24rodopi.com/Общество
54 са новите случаи на Ковид-19 при направени 648 теста, отчита Националната информационна система. 8,33 % от изследванията са дали положителен резултат за коронавирусна инфекция.
Два са установените случаи в област Кърджали. Броят на поставените дози ваксина достигна 103 102. Имунизационният цикъл е завършен при 48 232 души.
Към 0:00 часа на 24 април 3058 са активните в страната. 3-ма са излекувани за последните 24 часа. 367 са хоспитализирани, от които 39 в интензивни сектори. Един е починал. Броят на поставените ваксини в страната достигна 4 611 724.
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/23 09:32

    1. Никой не ви вярва на написаното, защото извличате данни от портали на стъкмистика и фалшиви данни!
    2. Като ви зададат пари дали и колко получавате, за да ни занимавате с нещо, за което не ни дреме, почвате да се вайкате и да се измъквате как само прекопирате данните от портала. само, че там е пълно с лъжа и всеки го знае!
    3. Доказвайте после на хората, че пишете за вируса само и само да ги информирате, а не да си пълните медията или някоя друга изгода! Защото и вие с вашите всекидневни глупости станахте досадни, на вас също не ви вярва никой на написаното.
    4. Гоелмите медии в България упорито им се дават пари тайно, за да прокарват первезните американски политики с пробутване на ваксиини и психоза, карайки продажните ни големи медии (вашата е малка медия, въпреки, че ни занимава с лъжи за корони морони) да лъжат за пари! Да, в интернет пространството на нова се пише всеки ден за това вирусче, създава се психоза и опити да ни подтикват към ваксинация, НО НЯМА ДА ИМ МИНАТ ПРОДАЖНИТЕ ЗА ПАРИ НОМЕРА! Разгледайте какви коментари пишат чиаттелите за журналята от нова,с какви цинични и залсужени епитети ги наричат! НО ТЕ СИ ГО ЗАСЛУЖИХА! Продължавайте и вие да ни занимавате с тия простотии, пък после не се обяснявайте като ви гаврят в коментари и ви задавт директни въпроси, пък ако ще и да са неудобни! Дано сте ме разбрали какво ви намеквам. Не само да гледам заглавия недовършени с думи "поради що" от Юли 2017 г. или редовните от типа "Напи се, качи е на колата и ...". Ех това многоточие, много си го обичаме! Обаче май е по-добре заглавието да се довършва смислено, а не само смислени да са тези, свързани с любимия ви вирус!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.