24rodopi.com/Кърджали

Санитарната сеч на булевард „България“ е добре свършена работа, но тази дейност за подкастряне и премахване на опасни клони трябва да продължи в целия град. Има такива улици.

Нека не чакаме следващия бурен вятър да извърши подборно санитарна сеч, със съответните щети за гражданите.

Това пишат кърджалийци до 24rodopi.com, които са изпратили и снимки.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/4/23 10:32

    Унищожителна сеч е това не санитарна,язък за вековните кленове

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/23 18:23

      унищожителен е начина ти на мислене нищо им няма на дърветата стига рева

      Изтриване
  2. Анонимен7/4/23 11:17

    Това ще да са някви малоумни "кърджалийци" това не е санитарна сеч целия град ще заприлича на кочина грозно безхаберно рязане на парче !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/4/23 12:23

    в Хирошима, след ядрената бомбардировка дърветата са били в по-добро състояние

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/4/23 12:25

    Ако така продължава санитарната сеч скоро сянка няма да има в града

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/4/23 13:32

    Само завършени идиоти могат да искат подобна санитарна сеч

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/4/23 13:55

    Това не санитарна сеч, а съсипване на дърветата. Колко години са трябвали, за да пораснат. Тези грозно окастрени дървета, които остават след "санитарната сеч" едва ли ще пораснат. Да спрем "санитарната сеч", защото няма да има не само сянка, ами и чист въздух.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/4/23 14:03

    Това е! Башибозукът в действие!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/4/23 18:23

    Тая санитарна сеч изобщо не може да се определи като такава. Някакви хора, хванати от улицата, които не знаят на две магарета слама да разделят, умъртвиха тези дървета. Много малка е вероятността да се възстановят, по-скоро да изсъхнат, защото това е все едно да махнеш главата на човек. Важното е алъш-вериша да върви, някой се сдоби с дървесина за следващата година, на кого му пука за околната среда, важно е кмета и приближените до него да се облажват. Заслужаваме си го, защото си мълчим!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/4/23 07:57

      Кой да излезе?като половината град работи в общината!

      Изтриване
  9. Анонимен8/4/23 11:24

    Красивият ни град се превърна в бетон с пръчки стърчащи от него.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/4/23 16:13

    Да изчистят цялата синя зона от падащи клони. Иначе на съд, за причинени вреди поради неизпълнение на задълженията поради небрежност или бездействия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/23 11:20

      hihihi, v razvlekatelnata sadebna palatka li? koi?! ti li ve arheologicheski kinoartist ot armeiskia club!? ei, kakvi hubavi kitki ste! kak ne ste fotografirali hasanchovia urdek giol i tabelki za svinia zona zad birhaleto ;)

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.