24rodopi.com/Спорт

"Болезнено отпадане. Мога смело да кажа, че за трети мач срещу ЦСКА 1948 имаме повече ситуации от тях и ние губим мача“, коментира наставникът на „Арда“ Александър Тунчев след отпадането на тима от турнира за Купата на България.

С гол от дузпа в 117-ата минута „ЦСКА 1948“ елиминира „Арда“ пред 1 135 зрители на стадиона в кърджалийския парк „Простор“ и се класира за полуфиналите.

„Можем да сведем грешките, които допускаме, до минимум. От ситуациите, които създаваме, трябва да вкарваме поне една. 120 минути са си доста време, в които е нормално да има умора в играчите. Това, което видях във футболистите, е добре. Умората започна да си оказва влияние. Прибързвахме в някои моменти, но не мога да кажа, че футболистите не са дали своя максимум. Със сигурност ще има спад в настроението. Имахме напълно реалните шансове да продължим в следващия кръг", каза още Тунчев.

На снимките: Един от пропуските на "Сините от Кърджали". Дори електронното табло на "Арена Арда" се "обърка"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/23 22:23

    Дрън ,дрън, дрън гледаме гледаме, идеални са след всеки мач едно и също ти си ги хвалиш те са безобразни . Един гол нямаме вкаран ти си ги хвали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/4/23 13:01

      Тунчев да се маха.В играта на Арда няма идея,няма скорост,няма ситуации за гол.С безцелно разиграване на топката и глуха защита/особено като гости/ точки не се печелят.

      Изтриване
  2. Анонимен6/4/23 05:09

    И те са много срещу Левски като напълнихме стадиона та кво с тая беиздетна игра стоя слаб треньор толкова

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/4/23 10:10

    Вдигай си чукалата...Слаж треньор си..Не можеш да наредиш един отбор..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/4/23 10:24

    Разкарайте Станислав Иванов.Един гол има за сумати пари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/4/23 10:52

    Докато пускаш изгонените от Левски некадърници ще е така, Иво те води за носа. Не ставаш за треньор.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/4/23 12:04

      Ако Тунчев е воден за носа значи трябва да насочим критиките си към друг човек

      Изтриване
  6. Анонимен6/4/23 11:17

    Титуляри в отбора не започват най добрите...Стейси не става и за резерва....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/4/23 12:56

    Тунчев съсипва Арда.Станислав Иванов,Боруков не играят нищо.Тунгара есента има 9 гола в Берое,а в Арда няма гол и вината отново е на Тунчев,който не може да подреди отбора.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.