Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение/Политика

Бойко Борисов е готов на всичко за правителство. И в името на България, разбира се. В името на просперитета и прочие.

Ще разговаря с всички, ще приема всичко, дори министри от Румен Радев. Не ще категорично импийчмънт на президента, защото е „единствената институция, която не се е разпаднала в кризата“.

Негласно признание от лидер на най-голямата партия - всичко се разпада.

Борисов иска и е готов. Желае да се обедини с партиите, подкрепящи Украйна.

Една вметка. Едно какво е написала известна ДБ-функционерка от Варна: „Належащо е да се направи правителство с ГЕРБ, което да гарантира изпращане на оръжия в Украйна!“. И продължила - мутри били от ГЕРБ, но имали евроатлантическо лице.

Обратно на Борисов. Готов е и да харизва градове на ПП по време на местния вот. Да кажели кои искат и нямало да издига кандидати в тях…

Тук толкова се отплесна лидерът, че без да ще обиди и своите, пък и опонентите. Първо - нашите не заслужават да се издигат за кметове, защото трябва да клекнем. Второ - от ПП са толкова слаби, че могат да ни бият само, ако не участваме.

Но Борисов не се усеща понякога.

Първо изявление след изборите. Готвите ли се за тюрлюгювеча?

„Аз влизам депутат, защото ме принудиха да стана“, изрича Бойко.

Ключово изречение  -„принудиха ме“. Неотдавна призна и по колко пъти в седмицата ходи в американското посолство.

Борисов изглежда примирен, иска с всички, принуден е. Но и уплашен…

Сега е важно всеки да си зададе въпроса: Чрез „Магнитски“ ли се управлява тази държава и ако има хора за там, защо все още са галеници на командния център на държавата, намиращ се на улица „К…“?!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/23 22:10

    Не, всъщност то не беше песен –
    то беше тананикане несресано.
    И в него беше цъфнала като камелия щастлива благодарност, че живея.
    Че стискам мокро камъче в дланта си и че пейзажът е гледжосана керамика на амфората звънка на моя кратък ден – и аз съм негов и васал, и суверен.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/4/23 22:11

    Америка за България. Те мислят за нас…

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/4/23 22:36

    Кой каквото е дробил, това да сърба.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/4/23 09:56

    На фона на Кирчо и Кокорчо Борисов е китка.Но и тримата заедно,като букет, бих захвърлил в първата помийна яма.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/4/23 10:45

    Лена и Петков искат да управляват от GOOGLE.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/4/23 14:35

    България е васална на САЩ, това е истината ! Да ни дадат поне мизерните заплати в долари .Европа, така или иначе ще се разпадне като СССР ! Факг.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/4/23 14:35

    България е васална на САЩ, това е истината ! Да ни дадат поне мизерните заплати в долари .Европа, така или иначе ще се разпадне като СССР ! Факг.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/4/23 15:01

    Абе и вас ще ви се е....мамата...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/4/23 11:37

    bez pismena lichna izborna informacia do vseki edin ot vsichki izbirateli niama osvedomeni prozrachni razumni izbori, a spekulantski partizanski armeiski razvlekatelen rradev hazart. togava neka bg velik voinik ot novozagorskite kazarmi da vi upravliava. ili komunisticheskite aristokratichni princove ot dubai i belgrad zaedno s niakoi kurnaz sadia izpalnitel?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.