24rodopi.com/Общество

Десет деца от училището в крумовградското село Токачка са били откарани в болницата в Кърджали със съмнение за хранително отравяне. Риба е имало в менюто в стола на учебното заведение.

Децата са се оплакали от коремни болки, гадене.

„След преглед от специалисти всички са се прибрали с родителите си, едно дете е останало под наблюдение в Инфекциозното отделение“, посочиха за 24rodopi.com от МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“.

Учениците са от 7 до 9-годишна възраст.

Твърде е възможно хранителното отравяне да е станало от консумация на продукти извън учебното заведение поради факта, че всички останали деца не са проявили симптоми.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/23 21:22

    Възможно е да е от храна от някоя лафка или от магазин. Щом другите ученици са добре няма как да е от стола

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/4/23 03:45

    Дано по скоро открият причината за натравянето за пари и ДЕЦАТА си тровим.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/4/23 08:29

    Всички деца не ядат,една риба.а между тях може да има развалени,и имунната система на всяко едно дете е различно...до 21:22

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/4/23 10:16

    На търга за доставка на хр. продукти бяха елиминирани Крумовградски фирми, което зареждаха с пресни продукти. От началото на учебната година хранителните продукти се доставят от фирма, регистрирана в Севлиево. Беше въпрос на време това да се случи. Това, което "убива" държавата е същото което убива и общините.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/4/23 11:10

    Много моля, ако някой има координати на представители на Дружеството за защита на птиците да ги уведоми, че от 3-4 дни в Крумовград бедстват една двойка щъркели, защото някой "умник " им е унищожил гнездото през лятото, като е забил и арматурни пръчки на мястото на гнездото, то да не може повече да бъде изградено. Въпросният ел.стълб се намира на ъгъла на кръстовището м/у ул."Съединение" и ул."Димитър Маджаров" в гр.Крумовград

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.