24rodopi.com/Спорт

"Единственото нещо, което направихме е, че не допуснахме гол. В предишни мачове имаше моменти, когато поведохме първи, но не успяхме да задържим тази преднина. Днес за наше щастие успяхме да съхраним това попадение, което вкарахме през първото полувреме. Имаме доста добри, скоростни футболисти и това, че не се получава често такива атаки го отдавам на резултатите в последно време“, коментира след днешната победа на „Арда“ старши треньорът Александър Тунчев.

Както вече 24rodopi.com писа, с гол на Станислав Иванов „Сините от Кърджали прекъснаха серията от пет мача без победа, побеждавайки в Пазарджик местния „Хебър“.

Тунчев обаче не е доволен от показаното на терена през втората част на мача от 27-мия кръг на елитната ни лига.

„Видяхте през второто полувреме това не е нашият отбор и не е футболът, който показваме в другите мачове. Но най-важни бяха трите точки", започна Тунчев.

"Допуснахме някои грешки, но пак казвам – радващото е, че показаха характер и докрая не допуснахме гол. Надявам се тази победа да даде нужното спокойствие и да ни даде онази увереност, която имахме преди да се върнат контузени футболисти", казва Тунчев, който е родом от Пазарджик.

Състав на „Арда“:

Анатоли Господинов;

Омар Сако, Джунейт Али, Александър Георгиев, Милен Стоев, Шахрудин Букхолда (35 - Илия Юруков);

Радослав Цонев (67 - Иван Коконов), Светослав Ковачев (61 - Иван Тилев), Преслав Боруков (67 - Ласана Ндиайе);

Абубакар Тунгара, Станислав Иванов  (61 - Ел Мами Тета)

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/4/23 21:46

    СТОЕВ НЕ Е В ЧАС. ТОВА МОМЧЕ НЕ СТАВА. НАМЕРЕТЕ МУ ДРУГ ПОСТ ИЛИ ДРУГ ОТБОР

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/4/23 22:09

    Жалка картина. Искахте да им пожарите мача, но не можаха да се възползват от положенията пазарджиклии. Най слабия мач на Арда, а отбор с претенции.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/23 07:17

    Тунчев прав си,че имаме добри футболисти,но нямаме добър треньор,а за Милен Стоев нищо ново,просто това са му възможностите и добре,че противника беше много слаб.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/23 07:23

    Тунчев,Тунчев,Арда има добри играчи,но ти не ставаш нивото ти е за Б група.Ако си мъж си подавай оставката и спри да съсипваш отбора.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/4/23 07:48

    Тунчев отивай си-не ставаш!И срещу най-слабия отбор мъки,хаос,треперене до края,никаква игра.Крайно време е Ивайло Петков да се размърда и да се търси свестен треньор,че аман от неговите ментета.С парите които се влагат в Арда,отбора заслужава много повече.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/4/23 07:51

    Тунчев,съсипваш Арда!ОТИВАЙ СИ!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/4/23 08:16

    Тунчев слаб,много слаб,най-слаб-съсипа сезона на Арда.Докога шефовете и феновете ще го търпят?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/4/23 08:24

    Всеки мач след 60та мин.стават отбор от б група

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/4/23 09:12

    Арда не игра футбол,два паса не можеха да си подават.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/4/23 09:23

    Този Тунчев без пари ли работи,че го държат още след толкова слаби мачове?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/4/23 09:58

    Тунчев за играчите си прав,но защо не казваш,че си пълен некадърник и не ставаш за треньор на отбор от Ефбет лига.ОТИВАЙ СИ!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/4/23 14:32

    Паркира автобуса добре,,:ама кажи защо изкара бързияКовачев.Как да стане контра атака след като няма кои да бяга.Черничкото момче с големите обувки не става.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/4/23 14:36

    Тунчев нали ти си човека от който зависи това,ама е по-лесно да хвърляш вината върху другите-играчи,съдии,а ти си безгрешен.Не разбра ли че не ставаш и главния виновник си ти.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.