24rodopi.com/Общество

Останахме ли без дървета?!

Този тревожен въпрос задават кърджалийци, живеещи в централната част на града.

Както вече писахме, от дни тече санитарна сеч на клоните на дърветата по продължение на булевард „България“ в областния град.

„По този начин изрязани, много е съмнително дали ще се прокарат нови клони, дали тези дървета отново ще имат корони. Така се кастри, сякаш работниците приготвят дърва за огрев в родните си села. Има ли специалист сред тях по озеленяване, който да ръководи тази дейност?“, се посочва в писмо до редакцията на 24rodopi.com.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/23 12:05

    Важни са не специалистите по озеленяване, а по обетоняване...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/4/23 12:57

    Да .далаверата е това за да изсъхне едно дърво ...както направиха съз младите ,няма работа ниска заплата и ги изгониха извън България...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/4/23 13:00

    Запръвпът едно хубаво нещо да се случи в този град.в други градове гледам е редовна практика.но трябва и по другите улици не само централната

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/4/23 16:11

      ЗАПРЪВПЪТ - ГОЛЯМ РЕЗИЛ!

      Изтриване
    2. Анонимен5/4/23 22:07

      Този е висшист гласувал за партията майка.

      Изтриване
  4. Анонимен5/4/23 15:17

    Може да стане с тях както стана с изкоренените борове от кв."Възрожденци", транспортирани и засадени отново в района на пазара и след това изсъхнаха. Тези дървета ако един изсъхнат да бъдат подменени с палми. Ще има по голяма екзотика.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/4/23 19:56

      Така е с електро от мънки

      Изтриване
  5. Анонимен5/4/23 17:29

    Специалистите пишат, че така окастрени, дърветата умират за няколко години, тъй като няма клонки с листа, които да изхранват големия ствол и корените на дървото.

    ОтговорИзтриване
  6. Балканджия5/4/23 19:16

    Ако на дърво или растение се унищожи повече от 1/3 от клоните или листната маса почва да боледува и изсъхва, елементарно доктор Уотсън.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/4/23 20:29

    Прости селяни

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/4/23 21:10

    Nachata zelena BG .Da jivey EU.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/4/23 22:14

    Парите не растат по дърветата! Така че на кмета не му трябват дървета!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.