24rodopi.com/Темата+

„Подавам оставка като председател на Комисията по култура и медии в Народното събрание и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Още веднъж поднасям своите извинения за изказването ми днес", заявява народният представител от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

Това съобщава от пресцентъра на ГЕРБ във връзка с днешния скандал - Почетен гражданин на Кърджали шокиращо в парламента: Всички ку*ви се събудиха да сесетят, че са били преди 15 години изнасилвани!

Народният представител прави коментара пред зам.-председателите на парламента Росица Кирова и Никола Минчев, които се хилят, се вижда на записите.

Оттеглянето на Рашидов от двете комисии означава, че той ще получава заплата само като редови депутат, близо 6 000 лева.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/8/23 08:56

    Такъв човек е бил министър на културата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/23 09:13

    Значи на певеца Тото му е.аха майката заради изказване на Тити Папазов в неговото шоу, а този лешпер продължава да се прави на умряла риба и ще си остане депутат? А Минчев и Кирилова, които също се хилеха като пачи на изказването му какво ги правим, ммм? Остават и те в парламента, с големите заплати и привилегии, нали? Значи такова чудо не е било и и по времето на БКП. Отвратен съм от двойните стандарти на всички властови нива в държавата. ОГЪН ДА ВИ ГОРИ ВСИЧКИТЕ, СЪСИПАХТЕ ЖИВОТА НА ТРИ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ! БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ И ВИЕ И ПОКОЛЕНИЯТА ВИ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/8/23 09:25

      Не ги ли избираме ние такива?

      Изтриване
  3. Анонимен8/8/23 09:31

    До 9:13 много правилно резюме. Всяко второ момиче в България води полов живот след 16. Моето дете не е курва!!! Виждате ли колко са нагли тези гербери, кокорчовци барабар с Д. П .С.? Това ни беше министър на културата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/8/23 08:48

      Аз пък мисля, че ако твоето момиче води (ЕСТЕСТВЕНО С ТВОЙТО ЗНАНИЕ) полов живот от 16 г СИ Е СИЛНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ , а как ще я неречеш е друго вече . . . .

      Изтриване
  4. Анонимен8/8/23 12:27

    Tozi beshe Gordosta na Gerb i mnogo drugi i ministar na kulturata.
    NE E VINOVEN VEZDICHKATA - A TEZI KOITO GO IZBIRAT.
    Vaprosa e zashto Gerb go darzi v redicite si ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/23 20:29

    Вежди е голям пич, и е много прав за к..вте. Взимат булки вече 5-6 ръка.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/23 23:02

    До сега го мразиха само турците , а вече цяла България.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.