24rodopi.com/Образование

„Честит празник на всички, които носят училището в себе си – като спомен, като потребност, като очакване!

Днес отново е 15 септември – денят, в който бъдещето на България ще изпълни училищните дворове. Училищният звънец ще призове малки и големи ученици по пътя на познанието. Всяка година търсим най – хубавите думи за този празник и всеки път осъзнаваме, че вълнението и емоциите на този ден не се побират в слово.

Мили първокласници, днес за пръв път ще прекрачите прага на родното училище. За пръв път ще чуете училищния звънец, с който ще започне дългият път на вашето образование. Поемете ръката на вашите учители, тя ще ви води уверено в чудния свят на знанието! Бъдете смели, любопитни и трудолюбиви, за да постигнете мечтите си!

 Скъпи ученици, бъдете здрави и упорити! Нека всеки от вас работи всеотдайно и заедно със своите учители да постигате отлични резултати в учебната подготовка! Помнете, че пътят към знанието не е лек, но само чрез него се постига просперитет и свобода!

На вас, скъпи родители, е отредено да преподавате друг вид уроци. Бъдете до своите деца, подкрепяйте ги и им показвайте доброто и стойностното около вас!

Уважаеми учители, Вашето призвание е да съхраните светлия ентусиазъм, вечния стремеж на младостта към знанието и да го допълните с мъдрост. Желая ви здраве, духовни сили и настойчивост, за да се преборите с трудностите и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа. Нака любовта на Вашите ученици бъде най-ценният дар за труда Ви!“.


Това пожела на всички ученици, преподаватели и родители кметът на Кърджали Хасан Азис.

Той бе официален гост при откриването на учебната година в най-голямото училище в Южна България- „П.Р. Славейков“.

„Нали знаете какво да направите довечера? Качвате се на масата и казвате на родителите си: Благодаря, че ме записахте в най-хубавото училище!“.

Посланието към първолаците от директора Милко Багдасаров. Той откри 40-ата учебна година в „П.Р. Славейков“. 190 първолаци влизат в класните стаи, а учениците в школото за „шампиони“ са 1650.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/9/23 10:40

    ЧЕСТИТ ДА Е НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ! ЗДРАВЕ И УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/9/23 18:46

    Честита да е! С пожелание за промяна и успех! Да не сме пак с най-последни резултати в страната на изпитите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.