24rodopi.com/Общество/Темата+

Съветникът на военния министър Тодор Тагарев-Мустафа Емин, подава оставка. Той обаче се готви да съди медиците в „Пирогов“.

„Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството. Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница „Пирогов“ в съда, като съм благодарен за помощта на лекарите и сестрите и не приемам обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки“, обяви Емин в социалните мрежи.

Както вече писахме, директорът на ”Пирогов” д-р Валентин Димитров направи скандални разкрития в сутрешния блок на Бтв за случката със съветника на военния министър Мустафа Емин, който беше кандидат за депутат в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Емин е проявил вербална агресия и заплахи към медиците на лечебното заведение, според дежурните в болницата.

„Господинът и съпругата му стоят и чакат, вижда се на камерите, че започват да се изнервят и да звънят на медиците по звънеца. Няколко пъти се налага спиране на работа, за да се обясни на Мустафа Емин, че има дете по спешност. Също толкова агресивно, колкото физическо нападение, е някой да застане пред теб, да спомене здравния министър и да заплаши, че ще бъдеш уволнен. Шестима медици, с подписи и имена, дават тези показания. Поискал е имената им, за да ги "предаде на здравния министър", разкрива шефът на „Пирогов“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/9/23 15:28

    Нагло, мръсно, долно човече! Като всички жълтопаветни комсомолци от ПП/ДБ впрочем

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/9/23 17:16

    Какво нахалство ,ще съди медици,ами лекувай в къщи отрочето си!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/9/23 19:53

    Всички съветници са търтеи на държавна хранилка. Политически калинки с огромни заплати и самочувствие, нищо повече. Тази "длъжност" трябва да се изкорени и да се престане с плащането на заплати на търтеи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/9/23 21:09

    Е извини се човека какво толкова бил е афектиран, аз в афект ако набия доктора какво ще стане?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/9/23 10:10

      При това българско правосъдие нищо няма да стане!Тъй,че бии!

      Изтриване
  5. Анонимен5/9/23 21:19

    Не им е бутнал бакшиш,затова го карат да чака.И сега злословят.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/9/23 23:18

    пОскам сАлза

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/9/23 10:45

    Язък тагаренко остана без съветник по строителството, сега трябва да закрива Строителни войски и Кеч.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.