24rodopi.com/Темата+

"Мустафа Емин за мен е един изключително честен и смел българин. Масираната атака доказва това", това написа Петко Петков, баща на бившия премиер и един от съпредседателите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, във фейсбук профила си.

Скандалът в "Пирогов" избухна когато стана ясно, че съветникът на министър Тагарев е заплашвал лекари и сестри в болницата, че ще се обади на здравния министър Христо Хинков и за тях ще има последици. Емин твърди, че е бил афектиран, защото не приели веднага детето му за преглед, припомня Днес Бг.

Както вече писахме, Емин бил в спешната болница заради рана на главата на 2-годишния си син. Тъй като се е наложило да чака лекарите първо да се погрижат за дете в шокова зала, той е вдигал скандали и заплашвал. Това стана ясно първо от пост във фейсбук на една от медицинските сестри.

"Без да минава през регистратурата, Емин директно се отправил към кабинет №111, където чакали 4-5 човека”, пише в обяснения на шефа на сигурността на болницата. В 19,45 ч Емин вече “припряно отваря вратата” на кабинета. Пет минути по-късно те влизат вътре и излизат минута след това, насочвайки се към други два кабинета, през които също преминават до 20,30 ч, когато пристигат пред противошоковата зала, показали още камерите. Виждало се как Емин три пъти звъни на звънеца на шоковата зала, а медицинска сестра и мъж разговарят с него.

“През цялото време детето на Емин тича, гони се със сестричката си и т.н.”, показали още камерите според твърденията на шефа на сигурността на “Пирогов”. Същото твърдение присъства и в показанията на един от лекарите от шоковата зала, който е излязъл да говори със съветника на военния министър.

Раната на детето на Мустафа Емин не е кървяла и детето е било спокойно, твърди лекарят.

Шефът на болница "Пирогов" Валентин Димитров обясни, че 3 пъти е прекъсвана работата на лекарите в шокова зала, които спасявали живота на друго дете.

Мустафа Емин подава оставка и… ще съди медиците! - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/9/23 20:25

    Това пирогов мислех че е доста по голяма болница. Как така няма поне някой фелдшер да превърже раната на детето турче, щом няма нещо сериозно и някаква обикновена мед сестра може да свърши работолата. Значи целия персонал на пирогов спасяват детето в спешното. Тука става ясно как стоят нещата. Направо можеха да им кажат по културен начин, че не работят с турци, и ги насочат в друга болница,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/9/23 20:34

      Много правилен коментар

      Изтриване
    2. Анонимен5/9/23 20:45

      20:25, Вие сериозно ли???

      Изтриване
    3. Анонимен6/9/23 00:06

      Човека се е надявал минимум на професор за прегледа на сина му,ти със фелдшер ще го излагаш

      Изтриване
    4. Анонимен6/9/23 00:12

      Да и за това заплашва с министри и прочее, нали? Пък много нагро, щото здравният министър не може да нарежда в никакъв случай, как да се подейства. Пирогов не е подчинена на здравното министерство. Говорите все едно сме в Комунистическата ера.

      Изтриване
    5. Анонимен6/9/23 02:55

      представи си че в залата е било пак турче,стига с тези глупави мисления всички са равни и стига с тези расистки изрази

      Изтриване
    6. Анонимен6/9/23 07:37

      Брей, първо бяха руски агенти, а сега на етническа основа го обръщате. Ама да те светна, че съветникът от Рибново е помак, не турчин. Второ, явно целият персонал, всички лекари и сестри, дежурни в отделенията, е трябвало да слязат и да играят гоненица с детето на би парче съветника, тъй ли?

      Изтриване
    7. Анонимен6/9/23 10:46

      Po platen razpalvasht no i mn mn glupav komentar ne moga i az da izmislia samo bolen mozuk moje da se preseti za takava glupost no da ne zabraviame che naglia artist e ot kvota i niama nikuv kapacitet za kakuvto i suvet v tazi oblast ta zatova si go pisal 20.25

      Изтриване
    8. Анонимен6/9/23 10:54

      Това да не ти е Кърджали да се делят хората на турци и българи. Заблудени овцеподобни.

      Изтриване
    9. Анонимен6/9/23 17:36

      Всичко го обръщате на етническа основа, защото явно така ви отърва. Е, не е... Има си някакви правила и трябва да се спазват.

      Изтриване
  2. Анонимен5/9/23 22:29

    Той българин ли е или турчин?
    Петков старши внимавай.
    Твоя може да е канадец но ако се казва Мустафа почти сигурно е че е турчин
    Нищо лично но помни, че има и турци

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/9/23 22:31

    Само защото е турчин затова не са приели

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/9/23 22:44

    Щом го даваш за пример ,на всички нас . Дай го като пример на сина ти и той да е толкова смел и да си подаде оставката !!!
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/9/23 23:21

    Тука няма българин или турчин!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/9/23 08:46

    Как живееш с този кокоши мозък. Или това те топли в нещастния ти живот. Да делиш хората на турци и не турци. Скрий си мания г. З някъде

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/9/23 09:57

    Ей, много прост народ коментира и пиши глупости.Не ви ли стана ясно, че тоя Мустафа е пълен комлексар и не става, независимо какъв е, турчин, българин или канадец.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/9/23 09:58

    Етническата толерантност заявена от Кмета дори пред Папата отиде на кино! Имената на 20:25 и 22:31 да бъдат изписани на бъдещият Паметник на толерантноста!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/9/23 10:06

    Този козел не е етнически турчин,а керлив турчеещ се помак.Етническия турчин е възпитан и етичен човек.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/9/23 10:34

    Етака както са на куп - иде ми да ги замлатя всички с една метална тръба 3/4’ти!!!
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/9/23 10:35

    Те хората на високи позиции не могат да чакат в булгаристан ,как така ще чака на опашката с простосмъртните!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/9/23 11:58

    Бащата ли ще определя живота в България я да си седне на посрания задник

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/9/23 18:41

    Затова един човек когато говори,трябва,и да мисли за последствията.хем виновен.хем нахален.и щял да съди..а бе хей човече седи си на гъза бее

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/9/23 19:52

    Манталитета на една част от хората на високи позиции и партийно покровителствани е такъв.Изрази от рода знаеш ли кой съм аз и на кого ще се обадя..Ще те уволня и прочие.Това е типично за България но не за цивилизовани свят.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/9/23 09:17

    Нападат го, защото не е от ДПС!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/9/23 10:48

      артист си ти артист няма ти мине номера

      Изтриване
  16. Анонимен7/9/23 15:00

    След като е "изключително честен и смел" вземи го, вземи и сина ти, който "изключително честно и смело" краде яко вече две години в България и си купете еднопосочни билети за Канада! Вземете и Лена, ако иска! Ние ще пробваме да си "променяме" държавата, но не по вашия начин!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.