24rodopi.com/Общество

Хиляди крави, телета, овце и кози. В едно от най-големите стопанства за добитък. Простиращо се на стотици декари край село Балабаново. Заградено с ел. пастир.

Десетина овчари и чобани се грижат за добитъка, който според местните е собственост Бойко Синабов.


И допълват още: Бойко е служил заедно с Бойко Борисов!

Припомняме, че преди години животновъдът от Балабаново демонстрираше голяма близост с тогавшния премиер Борисов. През 2014 година името му дори бе спрягано за зам.-министър на земеделието.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/11/23 11:30

    Не се наситиха връзкарите, все искат още и още готови пари и помощи от държавата, от парите на народа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/11/23 14:35

    da se spre subsidiraneto na edrite ZEMEDELTSI

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/11/23 16:50

    този синабов бойко е един рекетьор и нагъл тип. осребрил си висенето по протести и подстрекаването им с една едниствена цел - лично облагодетелствуване..съд и конфискация на този мошеник

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/11/23 17:55

    Kolkoto povece,tolkova po dobre.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/11/23 07:30

    Този неграмотник ,мръсен лъжец и измамник и рекетьор още от 2007 година получаваше неправомерни субсидии ,като разчертаваше неправомелно и незаконосъобразно пасищата от ДПФ и фонд земеделие му изплащаще хиляди субсидии незаконно .Това са мутрите бандитите и престъпниците на ОПГ герб

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.